Hur du ändrar e-postsäkerhetsinställningar

July 9

Hur du ändrar e-postsäkerhetsinställningar


Dagens e-postanvändare måste vara försiktiga så att genom att öppna e-post och bilagor de inte öppnar upp sina datorer för att attackera från skadlig programvara. Världens mest populära e-programvara, Microsoft Outlook, har nu ett förtroende centrum där säkerhetsinställningar kan ändras för att passa dina preferenser.

Instruktioner

1 Öppna Outlook och från programmets huvudfönster och välj "Verktyg" från menyalternativen längst upp i fönstret. Klicka på "Security Center" i rullgardinsmenyn. Säkerhetscenter öppnas.

2 Välj "E-postsäkerhet" från rutan till vänster om Trust Center-fönstret. Använd kryssrutorna för att välja säkerhetsinställningarna du föredrar avseende krypterad e-post, elektroniska ID, oformaterad text alternativ och gör det möjligt för skript. Klicka på "OK" längst ned på skärmen för att tillämpa dessa ändringar av inställningar.

3 Välj "Attachment Hantering" från rutan till vänster om Trust Center-fönstret. Här kan du använda kryssrutorna för att ändra inställningar när det gäller hanteringen av e-postbilagor. Klicka på "OK" längst ned på skärmen för att tillämpa dessa ändringar av inställningar.

4 Välj "automatisk hämtning" i rutan till vänster om Trust Center-fönstret för att ändra hur Outlook hanterar automatisk nedladdning av bilder i e-postmeddelanden.

5 Använd "Program Access" val i den vänstra rutan för att komma åt och göra ändringar i inställningarna som varnar dig om ett program försöker att automatiskt få tillgång till din adressbok eller skicka ett e-post på din räkning.

Tips

  • Outlook säkerhetsfunktioner ska användas i kombination med en bra anti-virus program paket, inte som ett substitut.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com