Hur man webbkamerachatt på eBuddy

August 1

Hur man webbkamerachatt på eBuddy


Den eBuddy webbplats stöder webbläsarbaserade videochattar på flera nätverk för snabbmeddelanden, inklusive AOL IM, Windows Live och Yahoo Messenger. Om du skapar en fri eBuddy ID, kan du använda din kontoinformation för att logga in på flera nätverk på en gång, och skicka videochattinbjudningar. Din kontakt behöver inte en eBuddy konto och kan få tillgång till videochatt via en särskild länk som får skickas när du initiera webbkamerachatt.

Instruktioner

1 Navigera till eBuddy webbplats. Klicka på "eBuddy iD Multi Network Chat" alternativet på sidan, skriv sedan eBuddy ID och lösenord. Detta startar eBuddy Web Messenger och visar en lista över alla kontakter är kopplade till kontot.

2 Klicka på en kontakts namn för att öppna ett nytt chattfönster. Klicka på ikonen webbkamera placerad antingen nära toppen eller nära botten av chattfönstret. eBuddy skickar sedan en inbjudan länk till din kontakt, och videochatt börjar när din kontakt klickar på länken.

3 Klicka på "Tillåt" på den högra sidan av chattfönstret när du ser en prompt för kamera och mikrofon. Detta använder datorns standard webbkamera och mikrofon för chatten. För att ändra dessa inställningar, håller musen över din webbkamera foder, och klicka på ikonen "Inställningar". Klicka på "videosamtal" i den vänstra rutan, välj din kamera och mikrofon från listorna. Klicka på "Spara" för att spara dina inställningar.

4 Klicka på den röda telefonikonen när du är klar din webbkamera chatt. Klicka på "Logga ut" högst upp i kompislistan eBuddy helt logga ut.

Tips

  • Du måste ha en eBuddy ID för att använda webbkameran chattfunktioner. Klicka på "Hämta din gratis eBuddy ID" på inloggningsskärmen för att göra ett gratis konto.
  • Om du inte har Adobe Flash installerad kan webbläsaren uppmana dig att installera det när du startar en videochatt. Om du inte får en snabb, ladda ner och installera Flash från Adobes webbplats, sedan försöka starta en videochatt igen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com