Hur får man en tom sida för att skriva

August 20

Personer som använder ordbehandlings program för att skriva ut digitala dokument har flera sätt att börja sitt arbete. Av bekvämlighet, kan användare använda en standardmall i ordbehandlare eller ladda ner andra mallar från Internet för att få ett försprång på att skriva ett dokument. Användaren kan också ha gå till dokument som de återvinna ofta att använda för framtida dokument. Men ibland behöver du bara en ren skiffer. Om du har glömt hur man får en tom sida i din ordbehandlare, vet att det fortfarande är ett alternativ i många populära program.

Instruktioner

1 Klicka på "Microsoft Office" orb logga i vänster hörn av Microsoft Word. Välj "Ny" från menyn för att öppna ett tomt Word-dokument. Du kan även klicka på ikonen som liknar en tom, vit "blad" av papper i det övre vänstra hörnet av Word för att öppna en ny tom sida för att skriva.

2 Välj "File" i det övre vänstra hörnet av Open Office: s "Writer" ansökan. Välj "New" och välj sedan "Textdokument" från menyn för att öppna en tom sida.

3 Navigera till "Dokument List" i Google Dokument "dokument" ansökan. Välj "Skapa ny." Välj "dokument" i menyn för att öppna en tom sida.

4 Välj "File" längst upp i Microsoft Works "ordbehandlare" ansökan. Välj "Ny" från menyn, öppna ett nytt fönster. Klicka på "Blank ordbehandlingsdokument" i menyn.

Tips

  • Tryck på "Ctrl" och "N" på tangentbordet, i nästan alla ordbehandlingsprogram, för att öppna ett nytt, tomt dokument.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com