Vad är en time-out fel?

September 17

Vad är en time-out fel?


En timeout fel uppstår när ett datorprogram skickar en begäran till en server eller en annan dator och efter en viss tid då inget svar inträffar på den begäran, erhåller slutanvändaren en time-out felmeddelande. Vanligtvis timeout fel uppstår vid användning av internetbaserade applikationer och den svarande servern inte är tillgänglig eller svarar långsamt. En time-out inträffar också när programmering skript körs felaktigt. Denna form av time-out gör det möjligt för användaren att avbryta ett manus som körs längre än önskat.

Server Anslutning time-out

En server anslutningens time-out inträffar när användaren försöker besöka en webbplats via en aktiv Internet-anslutning, men får inget svar från servern. Användaren kan ansluta till andra webbplatser på Internet, men när du tittar på en viss webbplats, får han en "HTTP" fel. Vanligen märkt som "408" detta fel uppstår i situationer där servern upplevelser för många förfrågningar på en gång, eller ett skript på servern körs felaktigt.

Användar Anslutning time-out

Användarbaserade anslutning time-out vanligtvis resultatet av en användare försöker komma åt en webbplats och han är oförmögen att ansluta till servern från slutanvändaren snarare än den begärda serversidan. Denna typ av fel uppstår när användaren har en Internet-anslutning fråga, eller inte kan ansluta till Internet oavsett orsak. Detta resulterar vanligtvis med användarens webbläsare visar en "connection error" snarare än en "408" visas.

Programmering Script Time-Out

De flesta programmeringsspråk inkluderar en time-out fel system som kommer att avsluta en process som tar för lång tid att slutföra. Till exempel om ett skript har en oändlig loop process eller en process som tar mer än några minuter att genomföra, får användaren ett felmeddelande som säger en "Script Time-Out Error" har inträffat.

Lösa time-out fel

Lösa de flesta serverbaserade timeout-fel genom att helt enkelt uppfriskande eller omlastning aktuell webbsida för att skapa en ny begäran pekade på servern. Lösa time-out fel på slutanvändaren genom att fastställa Internet-anslutning fel och korrekt ansluta till Internet. Slutligen lösa programmerings skriptfel måste vara på programnivå, redigera ingångskoden tills du får rätt resultat från begäran manus.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com