Hur man installerar SQL Server 2000 Client Tools

September 13

Hur man installerar SQL Server 2000 Client Tools


SQL Server-databasmotorn innehåller klientverktyg, som används för att ansluta till servern och konfigurera programvaran. SQL Server 2000 klient verktyg ingår med servern programmets installations-CD. Dessa kan läggas till någon dator i nätverket, eller så kan du lägga till programmet till huvudservern. Installera klientverktyg kan åstadkommas under installationen databas eller som en separat process.

Instruktioner

1 Sätt i SQL Server 2000 installations-CD. En startbild visas där du uppmanas att välja en typ av installation. Välj "SQL Server 2000 Komponenter" och klicka sedan på "Installera databasservern." På välkomstskärmen, klicka på "Nästa" -knappen.

2 Ange "Lokal dator" i textrutan som heter "Computer Name". Klicka på "Nästa" -knappen. På nästa skärm, välj "Skapa en ny instans av SQL Server eller installera Client Tools." Detta val används för att installera verktyg för SQL 2000. Klicka på "Nästa" -knappen.

3 Ange ditt fullständiga namn och organisation vid nästa skärm och klicka på "Nästa" -knappen. Markera kryssrutan "I agree" på skärmen med licensavtalet och klicka på "Nästa" -knappen. Vid nästa översikt, välj "Client Tools Bara" från listan och klicka på "Nästa" -knappen.

4 Ange din produkt-ID för installationen av SQL Server. Detta ID är belägen i en ljus gul etikett på CD förpackningar. Klicka på "Nästa" -knappen. Klicka på "Next" genom de kommande tre fönster, som håller standardinställningarna.

5 Klicka på "Install" på den slutliga installationsskärmen. Detta kopierar SQL Server klient verktyg till maskinen. Det kan ta flera minuter innan installationen är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com