Varför är min Time Warner Internet Inkonsekvent?

October 8

Varför är min Time Warner Internet Inkonsekvent?


Time Warner Cable internet service - som företaget kallar "Road Runner" --has hade några mycket allmänna problem under de senaste åren, framför allt en December 2010 strömavbrott som drabbade miljontals TWC kunder i södra Kalifornien. Avbrott och inkonsekvenser i TWC internettäckning har ett brett utbud av orsaker, som sträcker sig från systemomfattande fel på problem med utrustning installerad i ditt hem.

Headline-Making Avbrott

Problem med Road Runner härrör från källor både i ditt hem eller kontor väggar och från utan. Medan orsaken till December 2010 Road Runner strömavbrott i Kalifornien var aldrig lämnas ut till allmänheten, har Time Warner Cable släppt orsakerna till andra rubrik-göra avbrott. Samma vecka som 2010 Kalifornien avbrottet påverkade annan internet strömavbrott TWC kunder i närheten av Racine, Wisconsin; att avbrottet tillskrevs en kapad fiberoptisk linje. Två år tidigare i december 2008, en kraschad server kvar 1,2 miljoner TWC kunder i Kalifornien utan deras Road Runner service. Storskaliga inkonsekvenser med internet service - de som påverkar en hel stadsdel eller kommun - orsakas ofta av problem på gemenskapsnivå med utrustning som tjänster stora delar av kundbasen.

In-Home-kabel Problem

Precis som en avskuren fiberoptisk linje lämnade tusentals Wisconsin Time Warner Cable kunder utan internet i 2010 en skadad kabel linje i ditt eget hem kan också orsaka anslutningsproblem. En kabel som är halv lämnar dig utan internet service helt och hållet, men en kabel som bara är veckad eller börjar striden kommer fortfarande att ge dig service - även inkonsekvent service. Reparera eller ersätta dessa komprometterade kablar bör lindra dina anslutningsproblem. Medan kablar som ligger utanför hemmet är Time Warner Cable ansvar att underhålla och reparera kablar som ligger i ditt hem är ditt ansvar.

utrustning problem

Oavsett om du använder ett modem eller en trådlös router för din Time Warner Cable internet service ett fel på utrustningen är säker på att slå dig offline. Det finns två potentiella problem här; den första har att göra med själva utrustningen. En trasig router eller modem kommer inte att kunna ta emot Internet signalen från Time Warner kommer inte heller att kunna översätta information för visning på datorns skärm. Ibland helt enkelt återställa enheten - att stänga av för en stund innan du sätter tillbaka den upp - löser problemet. Den andra frågan handlar om kompatibiliteten mellan modemet eller routern och själva datorn. Bara för att utrustningen är på och fungerar korrekt betyder inte din dator har varit inställd på att känna igen den. Logga in på internet och skriva http://192.168.100.1 i adressfältet ansluts automatiskt datorn till Time Warner Cable modem eller router.

När man ska ringa Time Warner Cable

Din månatliga faktura från Time Warner Cable är också ett kontrakt; genom att betala din faktura du förväntar TWC att upprätthålla sin ände av avtalet genom att ge dig pålitlig internet-tjänst. Om du upplever inkonsekvenser, avbrott och avbrott kontakta din lokala TWC kontor; Antalet ligger på kontoutdraget. En TWC företrädare får utreda ytterligare felsökningsmetoder med dig via telefon eller kan skicka ut en reparatör till ditt hem; kostnaden för denna tjänst ingår i din månatliga TWC faktura och är inte en extra kostnad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com