Hur man lägger din e till en HTML-format

March 12

Hur man lägger din e till en HTML-format


Hypertext Markup Language (HTML) e-postmeddelanden kan du anpassa din korrespondens mer än en traditionell e-post kan. Till exempel kan du designa utseendet och känslan av meddelandet, som att lägga bakgrundsfärger, och presentera ett mer professionellt utseende. Ännu mer kan du strategiskt placera dina bilder så att de ökar texten i anteckningen. Använda HTML textredigerare och ett e-postprogram, kan du sätta din e-post till en HTML-format och anpassa dina meddelanden, som du föredrar.

Instruktioner

1 Starta din HTML textredigerare och skapa en ny fil.

2 Skapa en tabell för att innehålla e-postmeddelandet. Om du har en avancerad texteditor som Dreamweaver eller Microsoft Expression Web, kan du automatiskt skapa denna tabell och ange önskat antal rader och kolumner genom att klicka på det här alternativet under ett menyalternativ som "Insert". Kontrollera redaktörens "Hjälp" filen om du är osäker på hur man gör detta. Annars kan du bygga en enkel kolumn, en rad tabellen genom att ange följande HTML-tabell kod:
<Table>
<Tr>
<Td> </ td>
</ Tr>
</ Table>

3 Lägg till en bakgrundsfärg till ditt bord, om så önskas, genom att skriva in "bgcolor =" kod i öppningen "<table>" tag och sedan ange namnet på skuggan, såsom "blå", som du vill. Vidare kan du välja specifika nyanser med hjälp av en sexsiffrig kod (hexadecimal) och sedan före detta med ett nummertecken. Använd din textredigerare för "färgväljaren" verktyg för att få dessa koder, eller använder ett internetresurs (se Resurser). Att illustrera:
<Table bgcolor = "# 666.699">

4 Skriv in ditt meddelande innehåll mellan "<td> </ td>" table datataggar. Till exempel:
<Td> Det här är ett exempel på HTML e-postmeddelande. </ Td>

5 Infoga en digital bild, om så önskas, genom att ange bildkällkoden, som anger var den här bilden kan hittas. Om du har en egen webbhotell, placera din bild i samma mapp eller katalog som du håller dina andra webbfiler och göra en del av platsen (till exempel "http://www.yourdomain.com/image.jpg&quot; ). Alternativt, om du har en bild webbhotell, såsom Flickr eller Photobucket, du kan få tillgång till din bild och få bilden länk från din sida, som normalt återfinns i en "dela" alternativet. Ange "<img src = "kod före eller efter din text till exempel.:
<Td> <img src = "http://www.yourdomain.com/image.jpg&quot; />. Detta är ett exempel på e-postmeddelande </ td>

6 Spara HTML-filen och placera den på ditt webbhotell om du har några bilder som ingår i meddelandet. Om din e-post innehåller helt enkelt text- och bakgrundsfärger, behöver du inte göra detta.

7 Starta ditt e-postprogram och skapa ett nytt meddelande. För de flesta program kan du använda din HTML e-post genom att klicka på "Infoga" och välj sedan filen. Om du använder Mac OS X Mail, ta upp din webbläsaren Safari, hitta din HTML-fil och samtidigt trycka på "Command" och "I" knappar på tangentbordet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com