Hur man exporterar Windows Sökassistenten Resultat

June 19

Windows Sökassistenten gör att söka efter filer i Windows XP snabbt och enkelt genom att användarna kan specificera parametrar för sina önskade resultat. Personen dock inte har några inbyggda alternativ för att exportera resultatet av frågan i en portabel fil. Det enda alternativet är en "lösning" med en bit av gratisprogram för att kopiera sökresultaten till Urklipp i ett format som sedan kan importeras till Microsoft Excel för korrekt visning.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och navigera till SysExplorer dowload sidan. (Se Resurser.) Klicka på "Hämta själv installera körbara för att installera SysExporter med avinstallera support" längst ned på sidan och välj var du vill spara filen.

2 Dubbelklicka på den nedladdade filen och följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet.

3 Starta Windows Search Companion från menyn "Start" och genomföra önskad sökning.

4 Starta SysExporter programmet från "Start" -menyn eller genvägen på skrivbordet.

5 Klicka på "Sökresultat (listvy)" i det övre panelen SysExporter. Klicka på en av punkterna i den nedre rutan och tryck på "Ctrl + A" för att välja alla poster.

6 Högerklicka och välj "Kopiera valda objekt (tabbavgränsad)."

7 Lansera "Anteckningar" i menyn "Start" under kategorin "tillbehör".

8 Tryck på "Ctrl" + "V" för att klistra in sökresultaten i Anteckningar filen, klicka sedan på "File", "Spara" och spara filen på skrivbordet.

9 Öppna Microsoft Excel och klicka på "File", "Importera". Välj filen sparas i föregående steg och välj "Tab avgränsas" som filtyp. Följ instruktionerna på skärmen för att importera filen med rätt kolumnrubrikerna. Spara Excel-filen för framtida bruk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com