Hur får man en Analytics-koden

June 13

Google Analytics är en gratistjänst från Google som gör att webbansvariga att få olika trafikorienterade statistik om deras hemsida. Om du vill använda Google Analytics, måste webmasters placera en spårningskoden tillhandahålls av Google i Hypertext Markup Language (HTML) koden sina sidor. Denna kod kan Google att samla information och generera statistik om webbplatsens besökare. Du kan få en Google Analytics spårningskod på bara några få steg.

Instruktioner

1 Besök Google Analytics startsida i din webbläsare.

2 Logga in till tjänsten genom att skriva ditt Google-konto i rutorna och klicka på "Logga in" -knappen. Om du inte har ett Google-konto kan du få genom att klicka på länken "Komma igång" och fylla en kort registreringsformulär. När du har loggat in på Google Analytics, kommer du då att fylla i ett registreringsformulär som är specifikt för denna tjänst.

3 Klicka på knappen "Registrera dig". Detta tar dig till en ny sida.

4 Supply din webbplats Uniform Resource Locator (URL) adress i det första fältet. Skriv sedan din webbplats namn i den andra. Slutligen, välj din tidszon och ditt land från rullgardinsmenyerna och klicka på "Fortsätt".

5 Skriv in ditt för- och efternamn och välj ditt land igen. Klicka sedan på "Fortsätt".

6 Läs användarvillkoren och accepterar dem. Klicka sedan på "Skapa nytt konto." En ny sida kommer nu ladda, som innehåller spårningskoden. Kopiera och klistra in den i HTML-koden på dina webbsidor så att Google Analytics att börja generera statistik för det.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com