Hur Synkronisera Outlook 2007 kalender med andra datorer

May 6

Det finns många fördelar med att synkronisera Microsoft Outlook 2007 kalender med andra datorer. Du kan kontrollera de dagliga, veckovisa och månatliga uppgifter som ingås Outlook-kalendern från din bärbara dator, dator hemma och arbetsdator, även om Outlook 2007 endast hämtas på en av dessa datorer. Microsoft Office Online föreslår en enkel process för att synkronisera Outlook mellan flera datorer.

Instruktioner

1 Besök Microsoft Office Online webbplats och sök "Easy2Sync för Outlook." Här hittar du den information som behövs för att ladda ner den nödvändiga program. Du kan också läsa om programmet för att se till att du vill hämta det på din dator.

2 Klicka på "Läs mer om Easy2Sync för Outlook." Denna länk tar dig direkt till den sida där du kan ladda ner Easy2Sync för Outlook.

3 Rulla längst ned på skärmen och klicka på antingen "Ladda ner Freeware Edition nu" eller "Köp Business Edition nu." Företagsversionen är typiskt bättre för småföretagare som använder sina Outlook 2007 kalendrar för att hålla reda på alla affärer. Den fria upplagan ska vara bra för tillfälliga användare.

4 Klicka på "Kör" när du uppmanas av "Hämta" fönstret. Detta kommer att starta filnedladdning. När programmet har laddats ner till din dator, kommer du att kunna välja vilka datorer du vill synkronisera.

Tips

  • Om du har några problem med dessa steg, kontakta Microsoft Support för att hjälpa till att besvara eventuella frågor du har.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com