Hur man skickar Bulk e-post med Microsoft Exchange Server

May 4

Hur man skickar Bulk e-post med Microsoft Exchange Server


Microsoft Exchange Server är ett samarbete kommunikation som används i organisationer och företag. Med hjälp av servern, kan du dra nytta av olika funktioner i Microsoft Outlook, inklusive dela kalendrar och kontaktlistor. Du kan också skapa distributionslistor, som är samlingar av kontakter som du skickar e-post som en grupp. Till exempel, om du ofta skicka massmail till säljteamet, kan du skapa en distributionslista med e-postadresserna för alla i gruppen. Sedan, när du skickar ett meddelande, alla i gruppen får det.

Instruktioner

1 Skapa en distributionslista. I Microsoft Outlook, klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Ny". Välj "Distributionslista."

2 I rutan Namn skriver du ett namn för distributionslistan, till exempel "Sales Team."

3 På fliken Distribution, välj "Välj medlemmar."

4 I listan Adressbok väljer adressboken du vill välja från. Eftersom du är på en Microsoft Exchange Server, kommer du att se globala adressboken, som omfattar alla användare som ingår i organisationens nätverk.

5 I sökfältet, skriv ett namn på en person som du vill inkludera i listan. När namnet kommer upp, markera den och klicka på "medlemmar." Upprepa detta för varje person som du vill inkludera i distributionslistan. distributionslistan sparas i mappen Kontakter.

6 Öppna ett nytt meddelande och skriv din e-post för att skicka till gruppen. I fältet Till skriver du namnet på distributionslistan tills det visas. Detta kommer att skicka meddelandet till distributionslista som du har skapat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com