Kan jag använda Ring upp med PS2 Slim?

February 27

Du gillar att spela spel på din PlayStation 2 Slim. Du har de senaste spelen och tips om hur man får ut av spelen mer. Ni vet också vilka webbplatser att besöka för att diskutera spel. Det enda du inte har är spelautomaten är ansluten till Internet. Du kan vara orolig eftersom du fortfarande använder en uppringd Internet-anslutning, men oroa dig inte, har PlayStation 2 Slim redan hårdvaran för att ansluta maskinen nätet. Du kan använda någon typ av Internet-anslutning, även uppringd.

PlayStation 2 Slim & en fjärranslutning

Ja, kan du använda uppringd för att ansluta din PlayStation 2 Slim till Internet. Spelautomaten levereras med en inbyggd nätverksadapter som stöder uppringd, bredband, DSL och kabel. Även genom att du kan använda uppringd, vissa spel kräver att du har åtminstone en DSL-anslutning för att kunna spela dem på nätet. Kontrollera spelets krav innan du försöker spela. Kom ihåg att när du spelar, kan du uppleva vissa förseningar och tröga rörelser Om du använder uppringd.

Ansluta PlayStation 2 Slim till Internet

Du kommer att behöva telefonnumret, användarnamn och lösenord för din Internet Service Provider (ISP) och en telefonsladd inte längre än 10 fot. Försök att inte använda en telefonsladd förlängning eftersom detta kan sakta ner din anslutningshastighet, och använd inte en linjedelare.

Slå på PlayStation 2 Slim om den är avstängd, och för in "nätverksåtkomst programvara" skiva som medföljde spelautomaten. Följ installation på skärmmenyn för att ange informationen från Internetleverantören till PS2 Slim. Se till att du stänger av samtal väntar om du har det.

Problem med vissa Internetleverantörer

Vissa Internetleverantörer fungerar inte med din PlayStation 2 Slim, inklusive gratis eller rabatterade Internetleverantörer som Juno och NetZero. Alla ISP som är beroende av bannerannonser och / eller speciell programvara fungerar inte med din spelautomaten.

Om du använder MSN uppringd, när du anger din MSN ISP information i din PS2 Slim, ange "msn /" följt av ditt användarnamn och sedan lägga till "@msn" efter ditt användarnamn. Exempel: msn/[email protected]m. Om detta inte är korrekt, kommer du inte att kunna ansluta till MSN-nätverket.

Om du använder Earthlink uppringd, lägg till "ELN /" framför ditt lösenord, och glöm inte att skriva in hela ditt användarnamn och lägg till "@ earthlink.net" efter det. Exempel: [email protected]


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com