Hur man gör en DVD-video Med Nero

January 16

Nero Start Smart är en av de mest avancerade och lättanvända bränning program. Programvaran kan bränna CD, DVD och även användas som ett bildspel eller film redaktör. Om du vill bränna din egen DVD-Video-projektet, kan du använda deras enkla dra och släpp programvara och har en DVD-bränning inom några minuter. Processen är enkel, och resultaten skulle kunna ge professionella DVD-skivor.

Instruktioner

1 Öppna Nero Start Smart, och klicka på "DVD" alternativet längst upp på skärmen. De övriga alternativen är CD eller DVD / CD. Klicka på "Foto och video" ikon som visar en bild av en Polaroid och en filmremsa.

2 Klicka på val som säger "Gör din egen DVD-Video." Vänta på "Nero Burning Rom" för att ladda. Ett nytt projekt startar automatiskt i detta program. Fönstret kommer att innehålla ett projekt tidslinje och alternativ till höger.

3 Lägg till videoklipp i projektet genom att dra och släppa dem i programmet, eller genom att klicka på länken "Lägg till videofiler." Använd mätaren längst ned på skärmen för att se hur mycket data DVD är totalt. Baren visas blå om det finns tillräckligt med utrymme, men det kommer att bli röd om DVD är full.

4 Klicka på "Skapa kapitel" i syfte att skapa egna kapitel för filmen du bränner. Om du vill att programmet för att ställa automatiska kapitel för DVD, klicka på "Mer" ikonen, och sedan klicka på kryssrutan där det står "Skapa kapitel automatiskt."

5 Tryck på "Nästa" ikon när alla videor har lagts till och kapitlen har skapat. Nästa del av DVD skapa är menyn skapande. Fyll i huvudet på DVD-menyn. Detta kan vara så enkelt som "Min DVD" eller titeln på filmen.

6 Välj en bakgrund för DVD på höger sida av skärmen. Programmet har standard bakgrunder som inkluderar kategorier som "händelse" och "Naturen", men du kan också importera en bakgrund av ditt val.

7 Klicka på "Edit Menu" -ikonen för att ändra detaljer i DVD. Klicka på "Layout" ikonen för att välja en layout för dina video ikoner. Ändra teckensnitt för att göra DVD-menyn mer tilltalande. Dubbelklicka på videotitel för att välja en skärmbild från videon till DVD-menyn förhandsvisning. Tryck på "Nästa" när du har slutfört menyredigering.

8 Spela med en förhandsvisning av DVD i menyn "Preview". Använd falska fjärrkontrollen för att bläddra genom menyn, spela upp videofiler och navigera DVD som på en riktig TV.

9 Tryck på "Nästa" ikonen för att göra de slutliga brinnande val. Placera en tom DVD-skiva i enheten och tryck på knappen "Bränn" börjar. Programmet kommer först konvertera alla videofiler för att göra dem kompatibla för en DVD, och sedan faktiskt bränna dessa filer till skivan. DVD: n kommer att dyka upp på datorn enheten när processen är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com