Hur man spelar en DVD på min dator med en extern hårddisk

October 21

För att spela en DVD på en dator, måste du lämplig programvara på en hårddisk eller DVD-spelaren fungerar inte. Du kan installera programmet på en extern hårddisk, vilket ger dig möjlighet att spela upp en DVD-film på datorn genom hjälp av en flyttbar enhet.

Instruktioner

1 Anslut den externa hårddisken till datorn via den medföljande USB-kabel. Driva enheten på. Datorn bör ange att den har upptäckt en ny flyttbar enhet.

2 Skaffa en ny DVD-film-spelaren. Du kan ladda ner gratis spelare från många platser, inklusive CNET.com. Välj helt enkelt "Downloads" sedan "DVD-spelare." En lista med flera hundra program, mestadels gratis, visas på skärmen. De mest populära är på toppen. Klicka på "Download Now" länken bredvid det program du vill.

3 Dubbelklicka på den nedladdade filen. Läs igenom och acceptera licensavtalet, välj sedan "Bläddra" när installationsplatsen visas. Från bläddringsfönstret väljer din externa hårddisk som installationsplatsen. Klicka på "OK" och sedan "Install" för att installera programmet till den externa enheten.

4 Sätt in DVD-film i datorn. Avveckla alla autoprompt fönster som kan förekomma.

5 Klicka på "Start", den "Dator" eller "Den här datorn" och dubbelklicka på ikonen flyttbara enheten. Ett fönster öppnas som visar alla filer som sparats till enheten. Dubbelklicka på DVD-film spelare du just installerat för att öppna den. Programmet kommer att upptäcka din DVD-film och spela upp den från den externa hårddisken.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com