Hur du skriver en pil i Word utan Tecken

August 17

Hur du skriver en pil i Word utan Tecken


Microsoft Word tillåter användare att mata in ett stort antal specialtecken genom teckenkartverktyget. Många av dessa tecken kan också tillsättas via tangentbordet genom att använda "Alt" -tangenten och siffror. Dessa specialtecken är tecken i allmänhet inte finns på en traditionell tangentbord, inklusive pilar. Det finns flera olika typer av pilar som kan skapas, inklusive linje pilar och pilspets typ pilar.

Instruktioner

1 Placera markören på det ställe i dokumentet där pilen ska anges.

2 Se till "Number Lock" är aktiverad på datorn.

3 Tryck och håll nere "Alt" -tangenten. Tryck och håll nere "Fn" och sedan på "Alt" -tangenten om du använder det numeriska tangentbordet på en bärbar dator. Det numeriska tangentbordet är vanligen på den högra sidan av tangentbordet, med hjälp av brev och siffertangenterna med litet antal tryckt på dem.

4 Skriv in siffrorna på det numeriska tangentbordet i samband med pilen tas upp. Till exempel, för en högerlinje pil, tryck på "Alt" -tangenten och 26. Använd inte siffrorna på den översta raden på tangentbordet - siffrorna på det numeriska tangentbordet ska användas.

5 Släpp "Alt" -tangenten. Släpp "Fn" och "Alt" -tangenten om du använder det numeriska tangentbordet på en bärbar dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com