Lägga till en Facebook Dela länk på en webbsida

September 5

Lägga till en Facebook Dela länk på en webbsida


Om du är ansvarig för webbplatsen för ett företag, artist eller annan enhet, lönar det sig att främja platsen på alla sätt du kan. Ett sätt att främja det är att lägga till en Facebook "som" -knappen för att artiklar eller annat innehåll. När någon klickar på knappen, är innehållet automatiskt delas på personens Facebook-sida - vilket ger innehållet mer potential att gå viral. Denna lilla bit kod är ganska enkel att installera på en webbsida.

Instruktioner

1 Gå till den webbsida där du vill lägga till "Like" -knappen. Kopiera webbadressen som visas i webbläsarens navigeringsfältet.

2 Gå till Facebook utvecklare "Like Button" webbsida (se Resurser). Klistra in webbadressen du kopierade i rutan under "URL att gilla." Gör eventuella andra ändringar i utseendet på din "Gilla" -knappen genom att justera teckensnitt, färgschema och andra alternativ och klicka sedan på "Hämta kod."

3 Kopiera koden som visas i nästa fönster.

4 Logga in på din webbplats instrumentpanelen och öppna den sida som kommer att innehålla "Like" -knappen.

5 Klistra in "Like" kod i området på webbplatsen som du vill att det visas, noga med att inte klistra in den nya koden i mitten av befintliga rader kod. Klicka på "Spara" eller "Publicera" för att uppdatera sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com