Hur gör jag fart upp min Internet nedladdningar?

March 15

Hur gör jag fart upp min Internet nedladdningar?


Internet nedladdningshastighet är en sak de flesta människor klagar med sin Internet-anslutning. De vill ladda ner filer snabbare, men de vill inte betala mer för en snabbare anslutning varje månad. Andra lösningar för nedladdning snabbare existerar dock, och du behöver inte ha en examen i datavetenskap för att öka din nedladdningshastighet.

Instruktioner

1 Defragmentera din dator så att den har förmågan att bearbeta filer och arbeta mer effektivt. Att defragmentera datorn access "Den här datorn" och högerklicka på din "C" -enhet. Från högerklicksmenyn, välj "Egenskaper" och klicka sedan på fliken "Verktyg". På den, välj "Defragmentera nu" och vänta på att datorn ska defragmentera hårddisken.

2 Utträde ur alla program som du kör som använder Internet, som någon form av Messenger. Dessa program kommer att bromsa din nedladdningshastighet, så du måste lämna ut alla Internet tillgång till program, förutom din webbläsare, som du använder för att ladda ner filer.

3 Inaktivera alla add-ons eller extra verktygsfält som du har körs i webbläsaren. Även dessa tillägg kan bromsa din nedladdningshastighet.

4 Starta hämtningen. När du inaktivera alla program som ansluter till Internet och ytterligare funktioner och verktygsfält i din webbläsare, kommer du att ha påskyndas dina nedladdningar Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com