Best Registry Cleaner Tool

January 27

För Microsoft Windows-baserade datorer, är registret i huvudsak hjärnan hos operativsystemet. I registret finns information och inställningar för alla program och hårdvara. Emellertid, när ett program tas bort från en dator, kan det ofta lämnar spår av sig själv i registret. Med tiden kommer detta att bygga upp och kan bromsa datorn i nästan alla sina uppgifter. För att åtgärda detta problem, behöver du en bra registret rengöring verktyg.

RegCure

Registry Cure, stämplas som bara RegCure, kan vara en av de bästa, om inte den allra bästa registret rengöring programvara. Detta beror på att det byggts en mängd olika skanningsfunktioner, som inte bara täcker de typiska register frågor, men kopiera filer, typsnitt frågor och ett brett sortiment av andra registret problem. Dessutom, även om den fullständiga versionen du måste köpa, kan du ladda ner test gratis. Med den fria versionen, kan du bara ta bort problem när skanningen upptäcker dem. Med betalversion, har du alternativ för att lagra dem någonstans på datorn om du behöver filerna senare. Men du kommer inte ofta använda det här alternativet.

nedladdning RegCure

Du kan ladda ner gratis version av RegCure via länken i "Resurser". Som nämnts ovan, innebär denna version inte komma med alla karantän alternativ, men det är fortfarande kan korrigera dina registret problem. Om du vill hämta den fullständiga versionen kan du göra det på samma plats. Från och med augusti 2009, det körs $ 29.95.
När du är klar med nedladdningen, kan du installera programmet genom att öppna upp nya skrivbordsikonen. Detta kommer att öppna installationsguiden. Följ anvisningarna som ges av guiden för att slutföra installationen.

Kör Registry Scan

När du öppnar RegCure registret scan programvara du kommer att visas en rad olika alternativ för programmet att skanna. Lämna dem alla valda. Detta kommer att ge den mest omfattande registret skanna programvara har att erbjuda. Klicka på "Scan" och genomsökningen startar. Denna process kan ta flera minuter att slutföra.
När skanningen är klar, kommer du att få se en lista över problem RegCure hittades. Välj "Ta bort" och alla dubbla filer och onödiga programfiler kommer att tas bort, som kommer att lämna datorn i trim.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com