Hur man ställer in Exchange på Entourage

January 20

Exchange e-post tillåter användare att ta emot e-post när som helst från vilken plats som helst. Microsoft Entourage är ett e-postprogram för Mac-datorer. Liknande funktion som Microsoft Outlook, inrätta Entourage för att hämta e-post automatiskt för varje e-postkonto till din dator. Med bara några enkla steg, att programmera Entourage emot e-post från Exchange-kontot. Entourage gör det också möjligt för mottagande av e-post från flera e-postkonton, samla alla e-postmeddelanden på ett ställe, om så önskas.

Instruktioner

1 Starta Entourage och öppna programmet. Välj menyn "File", välj sedan "Kontoinställningar".

2 Klicka på "Ny". Detta startar Entourage "Kontoinstallationsassistenten."

3 Fyll i email adress boxen. Markera kryssrutan "Mitt konto är på en Exchange Server." Välj nästa pilen längst ned på "Kontoinstallationsassistenten" rutan.

4 Fyll i ditt kontonamn, e-postadress, konto-ID och lösenord. Konto ID är vanligtvis densamma som din e-postadress innan "@" symbol. Skriv in ditt domännamn. Fyll sedan i namn av din "SMTP" server. Om du inte känner till denna information, kontakta din IT-avdelning. Välj "OK". Entourage är nu inställd för att skicka och ta emot Exchange e-post.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com