Hur man återställa raderade filer i Windows

January 23

Hur man återställa raderade filer i Windows


Har du raderar fotoalbum för din syster high school graderingen ceremoni och vet inte var att återställa det på din dator? Det är en vanlig myt att när du har tagit bort en datafil, är det förlorad för alltid. Men det finns flera sätt att återställa raderade filer i Windows.

Instruktioner

Återställa filer

1 Kontrollera att se om filerna är i "Papperskorgen". För att komma åt "Papperskorgen", klicka på "Den här datorn" och klicka på avsnittet "Mappar" längs den vänstra kolumnen för att tillåta fler mappar som ska visas. Välj "Papperskorgen" och söka efter den saknade filen.

2 Förbered dig på att göra en systemåterställning på datorn. En systemåterställning är som en tidsmaskin för din dator. När du gör en systemåterställning, kommer datorn omprogrammera sig till hur det var vid en viss tid innan. Genom att utföra en systemåterställning kan du återställa filer om du redan har tömt "Papperskorgen".

3 Klicka på "Start" för att göra en systemåterställning. Tänk på en systemåterställning tar bort alla ändringar som du har gjort till din dator efter det angivna datumet. Detta innebär att du kanske inte vill utföra den här åtgärden om du har viktiga filer på datorn.

4 Typ "Systemåterställning" i rutan "Sök". Ett fönster visas som ger dig två alternativ: "Rekommenderad återställa" och "Välj en annan återställningspunkt." Välj "Välj en annan återställningspunkt" och du kommer att se en lista med återställningspunkter.

5 Klicka på återställningspunkt med ett datum innan du förlorat filerna. Klicka på "Bekräfta" och sedan starta om datorn. När datorn har fullt startat, kommer du att se filen på den plats det var tidigare.

Tips

  • Bara en systemåterställning om du inte har viktiga filer du nyligen har lagt till.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com