Hur man lägger till nya foton i min Blogspot

April 13

Blogger, även känd som Blogspot, är en bloggtjänst från Google. Blogger låter registrerade användare skapa sin egen blogg för att dela med Internetanvändarna. Lägga till en bild på ditt blogginlägg kan intriger läsarna och förbättra innehållet på din blogg. Om du är obekant med Blogger programvara, kan du vara omedveten om att Blogger innehåller ett peka-och-klicka verktyg för att ladda upp en bild. Allt du behöver göra är att välja den bild som du vill ladda upp, väljer några inställning och klicka på "Ladda upp" -knappen.

Instruktioner

1 Besök Blogger.com och logga in med ditt Google-konto.

2 Redigera inlägg du vill lägga till en bild eller skapa ett nytt inlägg. Klicka på "Compose" -fliken när postverktyg visas.

3 Välj var i tjänst skulle du vilja lägga till en bild genom att klicka på området innanför "Post" textrutan. Du kanske måste först skriva inlägget att mäta en bra plats för bilden.

4 Klicka på "Lägg till bild" -ikonen längs beige-färgad remsa ovanför "Post" textrutan. Ikonen ligger bredvid "ABC" -ikonen. Klicka på "Välj fil" om du vill ladda upp bilden från din dator. Hitta bilden plats på din dator och klicka på "Öppna". Om du vill lägga till en bild från Internet, till exempel en bild webbhotell du äger, skriver bildens webbadress i "URL" textrutan.

5 Välj en justering för bilden genom att klicka på cirkeln bredvid en av inriktningsalternativ, såsom höger, vänster eller center. Välj bildstorleken genom att klicka på cirkeln bredvid "Small", "Medium" eller "Large". Markera kryssrutan bredvid "Jag accepterar villkoren och tjänster", klicka sedan på den orange "Ladda upp en bild."

6 Klicka på "Klar" efter Blogger bekräftar bilden tillsattes.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com