Hur konvertera röst till roboten med hjälp av Adobe Premiere Pro

March 9

Från "Star Wars" till "Lost in Space" digitala robot röster har använts i flera år. Även om det används för att ta tusentals dollar och särskild utrustning för att byta röster, kan nu göras på några minuter med Adobe Premiere redigeringsprogram. Ljudeffekt- "Flanger" kan tillämpas på alla ljudklipp att omvandla en normal mänsklig röst till en oigenkännlig robot röst. Nyckeln till att fullända den gör rätt justeringar när du redigerar ljudet.

Instruktioner

1 Öppna Premiere projekt som du vill använda roboten röst. Ljudklipp med telefon bara göra de bästa ljudklipp för att justera. Alla bakgrundsmusik eller ljudeffekter på samma ljudklipp kommer att förvandlas också.

2 Klicka på fliken "Effekter" och expandera "Ljudeffekter" undermeny.

3 Välj det alternativ som definierar vad din ljudklippet är - antingen "5.1", "Stereo" eller "Mono". Om du inte vet, högerklicka på ljudklippet och välj "Egenskaper". Den typ av ljud kommer att listas i mitten av fastigheterna.

4 Expandera ljudundermeny. Dra och släpp "Flanger" effekt på ljudklippet.

5 Öppna "Effekter Tab" bredvid "Monitor". Klicka på menyn "Flanger" för att utöka alternativen.

6 Expandera menyn "Anpassad installation". Fem olika justerbara alternativ visas. De är "Rate", "Djup", "Fördröjning", "Feedback" och "Mix".

7 Justera "Rate" från "8,0" till "10,0". Detta kommer att hjälpa duplicera röst för att skapa det metalliska ljudet av en robot. Spela upp klippet och göra justeringar för att passa dina egna behov.

8 Ställ in "Djup" från "70%" till "100%". Den exakta inställningen beror på hur djupt den ursprungliga röst var. Välj en inställning, spela en förhandsvisning och sedan justera efter behov.

9 Ställ in "Feedback" till "0,0". Detta kommer att ta bort eventuellt eko och gör orden lätt att förstå.

10 Ändra "Delay" till allt från "10,00" till "30,00". Spela och justera efter behov.

11 Ställ in "Mix". Detta kommer att skapa den slutliga röst och ta bort den ursprungliga tonen. Ställ detta framför "60,00" för att helt ta bort originalljudet. Uppspelning efter varje inställning för att se till att det låter klart.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com