Hur jag använder min Hotmail-konto i Outlook 2007

March 17

Hur jag använder min Hotmail-konto i Outlook 2007


Outlook 2007 är ett e-postprogram som skapats av Microsoft som gör persondator (PC) användare att konfigurera och använda externa e-postadresser, till exempel Windows Live Hotmail, inom programmet. Outlook 2007 fungerar på samma sätt som alla webbaserade e-posttjänst, med undantag av att Outlook 2007 användare fortfarande kan komma åt och läsa gamla e-postmeddelanden på en dator utan internet service. En av fördelarna med att använda Outlook 2007 i stället för att använda vanliga webbaserade e-posttjänster är att PC-användare kan maximera deras e-postbrevlåda utrymme genom att exportera stora e-postmeddelanden till Outlook 2007.

Instruktioner

1 Besök Microsoft Outlook Connector nedladdningssida på hemsidan för Microsoft Download Center.
Microsoft Outlook Connector är en speciell add-in som skapats av Microsoft som gör det möjligt för Outlook 2007 användare att konfigurera sina Windows Live Hotmail-konto enkelt i Outlook 2007. En av fördelarna med att använda detta tillägg är att Outlook 2007 användarna inte behöver oroa sig för att inte veta vad Windows Live referenser för användning i konfigurera Windows Live Hotmail i Outlook 2007; kontaktdonet avslutar automatiskt konfigurationen för Outlook 2007 användare.

2 Klicka på "Ladda ner filer nedan" för att omdirigeras till "filer i denna Download" avsnittet, och välj sedan "Download" -knappen bredvid "OutlookConnector.exe" filnamn. En dialog nedladdning ruta öppnas; klicka på knappen "Save File", och spara filen till en PC plats.

3 Installera Outlook Connector genom att dubbelklicka på den nedladdade filen och sedan följa anvisningarna. Outlook Connector är nu installerat i din programvara Outlook 2007.

4 Öppna Outlook 2007, vänta Outlook Connector att uppmana dig att skapa ett nytt konto, ge ditt Windows Live Hotmail-e-postadress och lösenord, och sedan ge ett kontonamn för nya Windows Live Hotmail-konto i Outlook 2007. kontonamn du anger visas som en mappnamn i Outlook 2007 inkorg. Du kan namnge kontot "Windows Live" eller "Hotmail."

5 Välj "OK" för att slutföra konfigurationen av Windows Live Hotmail i Outlook 2007; du är nu redo att börja skicka och ta emot e-post från Windows Live Hotmail-konto i Outlook 2007.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com