Hur komprimera Microsoft Word-filer

August 16

Hur komprimera Microsoft Word-filer


Komprimera en Microsoft Word-fil förkortar den tid det tar att skicka filen i ett e-postmeddelande och sparar lagringsutrymme på din dator. Du kan vidta åtgärder inom ordbehandlaren och använda utomstående program zip verktyg för att minska filstorleken. Ett Word-dokument består huvudsakligen av text kommer att minska mer påtagligt än en fil består av grafik och icke-komprimerade typer av bildfiler som bmp kommer att minska mer påtagligt än en .gif eller .jpg.

Instruktioner

Komprimering i Word

1 Infoga bilder i stället för att kopiera och klistra in dem i Word-dokumentet. Välj "Bild" från "Infoga" i rullgardinsmenyn. Bläddra i datorn efter filen och klicka sedan på "Infoga".

2 Komprimerar eventuella bilder som du har infogat i Bildverktyg genom att välja "Format" -fliken, klicka på "Justera" och sedan "Komprimera bilder." Att lokalisera Bildverktyg, se har du valda bilden.

3 Välj "Alternativ" och välj sedan "utför automatiskt kompression på rädda" under "Compression alternativ." Denna operation gäller endast det öppna dokumentet.

Zip hjälpprogram

4 Hämta en zip-verktyg program från sin webbplats. Microsoft Office föreslår PKZip, PowerArchiver, StuffIt och WinZip.

5 Installera zip hjälpprogram. Du kan hitta specifika instruktioner på programmets hemsida.

6 Högerklicka på filen du vill komprimera. Klicka på genvägen märkt "Zip", "Lägg till zip-filen" eller liknande kommando.

Specifik formulering beror på din zip hjälpprogram.

Tips

  • Att packa en komprimerad fil, högerklicka på den och välj "Extract" genväg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com