Det bästa sättet att generera webbplats trafik

July 5

Det bästa sättet att generera webbplats trafik är det som fungerar bäst för dig. För att hitta den bästa, måste du utforska en mängd olika tekniker och mäta resultaten från varje teknik. När du har tillräckligt med data, kan en metod framstår som den bästa metoden för din webbplats. Du kan sedan fokusera dina ansträngningar och resurser på den metod som fungerar bäst för dig.

Instruktioner

1 Bestäm din baslinje trafik. Använd en analystjänst, till exempel Google Analytics för att få en god förståelse för din nuvarande trafikmönster och volym. Notera källorna till trafiken och hur mycket trafik varje källa ger.

2 Inrätta ett system för att mäta och registrera trafik. För varje teknik eller metod för att generera trafik, måste du mäta och registrera resultat för senare analys. Du kan använda ett kalkylprogram för att hålla koll på dina siffror och jämföra dem. Börja med en rad för varje trafikkälla och använd kolumnerna för tider perioder (dagar, veckor, månader, etc.).

3 Utför grundläggande sökmotoroptimering. Se till att webbplatsens struktur och innehåll är sökmotor vänlig. Sökmotorer skicka program (som kallas sökrobotar eller robotar) till din webbplats för att analysera den och indexera sidorna i sökmotorn. Din webbplats behöver en grundläggande navigeringsstruktur, såsom textlänkar mellan sidor, som kan nås av sökrobotar. Se också till att var och en av dina webbsidor är inriktad på ett sökord term som placeras i titeln, metadata och hela innehållet på sidan.

4 Skriva artiklar eller skapa annat innehåll som länkar till din webbplats. Du kan öka direkt trafik och eventuellt organisk trafik genom att skriva artiklar, skapa video eller producera annat innehåll som innehåller en länk till din webbplats. Folk tittar på din innehåll kan klicka på länkarna och besöker din webbplats. Du kommer att kunna spåra resultaten av detta genom att mäta trafik som kommer från de webbplatser som värd dina artiklar eller annat innehåll. Dessutom, genom att öka antalet länkar till din webbplats från andra webbplatser, som kallas bakåtlänkar, kan din webbplats förbättra sin ranking i sökmotorn sidor (SERPS).

5 Starta en betald reklamkampanj. Betald reklam som pay-per-klick (eller PPC), kan bannerannonser och visningsannonser vara effektiva källor för ny trafik. Reklamtjänster har ofta verktyg för forskning och rikta mycket specifika delar av nätet befolkningen och även har avancerad spårning och rapporteringsverktyg så att du kan mäta effektiviteten av dina annonser.

6 Skicka ut pressmeddelanden eller andra nyheter. Det finns flera online pressmeddelande tjänster som du kan använda för att distribuera meddelanden om din webbplats. Tillkännage nya avsnitt, utmärkelser, breaking news i din bransch, etc.

7 Spela in dina resultat och välj din bästa metoden. När du har samlat en meningsfull mängd data på dina metoder, välj den som fungerar bäst och fokusera dina ansträngningar och resurser på att en. Glöm inte att hålla experimentera men. Internet ändras snabbt och vad som fungerar bäst i dag kan inte förbli den bästa metoden i framtiden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com