Hur man låsa upp min Acer 5515 bärbara datorns tangentbord

December 22

Hur man låsa upp min Acer 5515 bärbara datorns tangentbord


Acer 5515 laptop har en säkerhetsfunktion som tillåter användare att låsa sin dator innan du går bort. Denna funktion är utformad för att förhindra obehöriga personer från att komma åt ägarens filer. Men när datorn är låst det kommer att låsa upp endast om rätt tangentkombinationen tas upp på den bärbara datorn. Även att stänga av datorn eller låter det gå ut ur batteriet kommer inte att återställa den låsta tangentbordsfunktionen. Men att låsa upp tangentbordet för din Acer 5515 tar bara ett par steg.

Instruktioner

1 Öppna Acer 5515 laptop och slå på den. Tillåter användaren att avsluta alla startprocedurer innan du trycker på några knappar på tangentbordet.

2 Leta upp knappen "Windows". Det ligger på den nedre vänstra sidan av tangentbordet och har en mörk cirkel med en liten vinka sjunker inuti. Leta reda på "L" -knappen också.

3 Tryck på båda knapparna samtidigt. Den bärbara datorn tangentbordet är nu upplåst. Testa datorn genom att försöka öppna en fil på datorn. Om tangentbordet inte låsa, upprepa proceduren och vara noga med att trycka på knapparna samtidigt. Tangentbordet kommer att låsa upp.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com