Hur man spelar en MKV i Windows Media Center

February 27

Matroska video (MKV) filer kräver en splitter för att spela i Windows Media Center. Denna typ av format visas oftast i mycket stora video behållare såsom DVD och Blu-Ray-skivor där hastigheten blir avgörande. Behållaren formatet kan flera strömmande video, ljud och undertexter inom ett fokusområde, snabb söker tid och kapitel inom filmer.

Instruktioner

1 Gå till Matroska nedladdningssida. (Se Resurser.)

2 Rulla ned till "Matroska Splitter" under "Filter" och klicka på "Download" länken.

3 Gå ner till "matroskasplitter zip _ #########." Filen och klicka på länken. Den "#" kan vara valfritt antal. Välj den senaste versionen på toppen. Siffrorna representerar datum, men du bör titta på "Date" -kolumnen för att kontrollera releasedatum själva. Välj var du vill spara filen och vänta på att nedladdningen är klar.

4 Bläddra till den plats där du hämtade Matroska splitter och dubbelklicka på den för att öppna filen. Inne i arkivet, dubbelklicka på "Release". Extrahera "Matroskasplitter.ax" filen till en säker katalog du skapar, såsom "C:. \ MatroskaSplitter"

5 Klicka menyn "Start", klicka på "Alla program", klicka "Tillbehör" och sedan på "Kör".

6 Skriv "regsvr32 väg \ MatroskaSplitter.ax" ersätta "väg" med filens strömbanan, och tryck på "Enter" när du är klar. Detta registrerar splitter och låter dig spela upp filmer i MKV-format på alla mediaspelare som använder registret för att lokalisera splitters. Starta om datorn när du är klar att tillämpa ändringarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com