Hur man skriver ut favoriter som webbadresser

August 10

Om du har sparat favoritwebbplatser på din webbläsares "favoriter" i verktygsfältet, då kan du skriva ut dessa länkar genom att klistra in dem i ett Microsoft Word-dokument. Detta är en enkel process om du vet kortkommandon för kopiera och klistra in. Detta projekt är omständligt och kräver lite tålamod, men slutprodukten kommer att vara en tillgänglig och tydlig lista över dina favoritwebbadresser.

Instruktioner

1 Öppna ett nytt Microsoft Word-dokument. På en ny skärm, öppna din favorit webbläsare.

2 Klicka på "Bokmärken" på verktygsfältet. Klicka sedan på "Ordna bokmärken." En lista över dina favoritwebbadresser som du har sparat visas.

3 Klicka på den första webbadressen i listan. Tryck på "Shift" och nedåtpilen på tangentbordet. Lyft inte piltangent eller "Shift" knappen tills du har nått slutet av listan URL.

4 Klicka på "Control" och "C" för att kopiera bokmärkeslistan.

5 Gå till din öppna Microsoft Word-dokument. Klicka markören i dokumentet så att du ser en blinkande markör. Tryck på "Control" och "V" för att klistra in din favoritlista. Upprepa detta för vart och ett av dina favorit bokmärkt webbadresser.

6 Spara dokumentet. Tryck sedan på "Control" och "P" för att ta fram utskriftsmenyn. Tryck på "OK" för att skriva ut din lista.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com