Hur man använder sociala nätverk

February 1

Hur man använder sociala nätverk


Om du försöker lista ut hur man använder sociala nätverk i dagens ålder, leta längre! Nedan hittar du en enkel steg för steg guide för att komma igång i sociala nätverk.

Du behöver inte äga ett företag eller att marknadsföra en viss produkt eller tjänst att använda sociala nätverkssajter. De flesta webbplatser (som Facebook, Twitter, Myspace och Linkedin) är faktiskt utformad för vanlig person som bara vill umgås med vänner på nätet.

Instruktioner

1 Välj en plats att börja med. Att lära sig att använda sociala nätverk kan vara extremt överväldigande för människor i början. Så för att börja, plocka en plats som du vill koncentrera sig på nu. Nedan följer en översiktlig beskrivning av några av de platser och vad de erbjuder:

Facebook - En vän baserade sociala nätverk. Du kan dela så lite eller så mycket information som du vill. Nätverk bildas baserat på din skola, grannskap, och arbetsgrupper.

Myspace - En annan vän baserade sociala nätverk, men detta ger många fördelar för musikgrupper. Myspace gör musik att spela på din personliga sida, du också kan ladda upp bilder och annan personlig information.

Twitter - En kort 140 tecken baserad plattform. Du använder dessa korta "tweets" för att diskutera aktuella händelser, sociala frågor, ditt liv eller företag, och i stort sett allt annat du kan tänka dig.

Linkedin - Används mer för affärskontakter. Denna sociala nätverk hjälper till att få ditt företag känt i mer än 200 länder. Du bygger en virtuell kontaktnät för att öka dina affärskontakter.

2 Registrera dig för ett konto. När du har beslutat om den första nätgemenskap du vill använda. Nästa steg i hur man använder sociala nätverk blir ditt konto. Detta är vanligtvis mycket snabb och kräver att du ställer in ett användarnamn och motsvarande webbadress för dig sociala nätverk sida. Du kommer att behöva använda din egen e-post för att verifiera kontot innan du kan fortsätta att använda din nya sociala nätverk sida.

3 Ställ in din profil. Beroende på vilken sida du väljer att starta din sociala nätverk med, kan denna process vara extremt kort eller mycket svårare.

Det är bäst att hålla det enkelt i början. Lägg till en profilbild och några kort information om dig eller ditt företag. Om du använder Myspace eller Facebook kan du också lägga till din skola, hemstad, och arbetsgivare information som hjälper dig ansluta med gamla vänner.

4 Öka dina vänner. Nyckeln till hur man använder sociala nätverk är att ständigt växa dina vänlistor. Detta kan göras genom att helt enkelt lägga till en vän när du är på deras sida. Här är några allmänna tips för att odla din vän bas i dessa fyra sociala nätverkssajter:

Facebook - Det enklaste sättet att få vänner på facebook är genom att hitta personer du känner. När du fortsätter att uppdatera din sida kommer du förmodligen hitta fler och fler människor du känner eller som är i ditt nätverk av vänner.

Myspace - Denna sociala nätverk är mer flexibel i vem du blir vänner. Du behöver inte vara vänner med en av sina vänner att lägga till personer på Myspace.

Twitter - Det är viktigare att ha andra följer dig än att ha dig följa hundratals människor på twitter. Nyckeln till att få anhängare på denna sociala nätverk sida är att ständigt ha användbara eller underhållande uppdateringar. Det är också viktigt att interagera med dina kolleger "tweeple".

Linkedin - bygger på principen "Det är som du vet". Du måste faktiskt vet en kontakt eller att införas till en kontakt innan de läggs till nätverket.

Tips

  • Börja med en nätgemenskap först.
  • Bringa minst 2 veckor på din första platsen innan du försöker lägga till en 2: a plats din agenda sociala nätverk.
  • Uppdatering regelbundet (minst en gång per dag)
  • Gå inte galen med uppdateringar. Mer är inte alltid bättre!
  • Interagera med andra på webbplatsen är det bästa sättet att få nya vänner.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com