Hur man använder Evernote att Clip Web Information

January 30

När du surfar på Internet, vi ständigt konfronteras med massor av information i en kort tid. Organisera alla dessa nya data kan vara en svår process ibland, men det finns många program som gör gör det lättare. Att hålla alla dessa data sorteras korrekt, överväga att använda Web klippning program som Evernote.

Instruktioner

1 Anmäl dig för registrering beta via Evernote hemsida (se Resurser nedan). Det kan ta ett tag för en beta inbjudan ska skickas till din e-postadress. Evernote programmet kan du enkelt klippa Webbinformation och sedan organisera det enligt dina egna personliga preferenser. Du kommer att kunna använda Evernote för att skapa inköpslistor, att göra listor och för att fånga webbalbum.

2 Klicka på länken i beta inbjudan när du får e-postlänk. Det kommer att ta dig igenom en snabb installationsprocess. Inom några sekunder, kommer du att uppmanas att ange några registreringsuppgifter och skapa ett smeknamn. Smeknamnet som du just har skapat kommer också att vara isär av en anpassad webbadress som också. Du kommer att kunna ge andra direkt tillgång till några av dina webbklipp via denna specifika webbadressen. Samtidigt reser du kan även få tillgång till den webbaserade versionen av Evernote att göra ändringar eller lägga till nya klipps information.

3 Ladda ner Evernote programmet till datorn. Det kan fungera på en Windows-baserad dator system som stödjer XP eller Vista operativsystem och en Mac-dator. Med denna applikation laddas ner till din dator ger dig tillgång till klippning webbinformation när du behöver. Det kommer också att bekvämt ladda ner en plug-in till din webbläsare verktygsfält också. Bara helt enkelt markera den information du vill ha och välj sedan Evernote-ikonen i verktygsfältet.

4 Ladda ner Evernote programmet på din mobiltelefon och du kommer omedelbart att få tillgång till dina sparade webbklippet på resande fot. Du kommer också att kunna skicka bilder eller anteckningar från mobiltelefonen till ditt Evernote-konto. Den mobila versionen kan också tillåta dig att redigera eller skapa nya anteckningar. För att få full funktionalitet av den mobila versionen av Evernote, måste du ha en Windows Mobile 5 eller 6,0 smart telefon. Det finns också en iPhone-version av programmet samt.

5 Surfa på Internet och klippa önskad information. Använda Evernote programmet hjälper dig att enkelt hitta viktig Web information när det behövs. Skapa inköpslistor under semestern kommer att bli en mycket enkel uppgift att slutföra med Evernote ansökan. Inte bara att du har tillgång till värdefull text, men du kommer att kunna ha bilder följa det också. Fånga hela webbsidor med en knapptryckning. Evernote fungerar med Firefox, Safari och Internet Explorer webbläsare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com