Hur man kan stoppa Media Flash popup-fönster

April 26

Popup-fönster har varit ett gissel av Internet ända sedan annonsörer insåg att de kan kräva din uppmärksamhet genom att sätta ett nytt fönster framför ansiktet. Tyvärr, blockera alla popup-fönster är inte längre en användbar lösning, eftersom många webbplatser kräver användning av goda popup-fönster för att fullt ut interagera med webbplatsen.

Instruktioner

1 Fastställa ursprunget av popup-fönster. Gör detta genom att kontrollera informationen på pop-up fönster. Vissa popup-fönster lanseras av särskilda platser, medan andra kan härrör från adware på din dator.

2 Ladda ner ett anti-adware-program om du bestämma att popup-fönster kommer från datorn. Rutinmässigt kontrollera din dator efter spionprogram och adware är en bra idé i allmänhet, för att hålla datorn i trim.

3 Sök igenom datorn efter adware genom att klicka på "Complete Scan" knappen på anti-adware-program. Du bör ta bort adware som finns. Var medveten om att vissa andra anti-virus program kan registrera sig som adware eftersom de skapar pop-up-varningar, så att inte installera för många anti-adware-program på en gång.

4 Skaffa en popup-blockerare om du inser att annonserna kommer från webbplatser du besöker. Det finns olika popup-blockerare tillgängliga beroende på din webbläsare. Firefox-användare kan installera plug-ins för att hantera annonser, medan andra kanske vill använda AdBlock Plus.

5 Aktivera AdBlock Plus genom att installera den och sätta den i din Firefox Toolbar. Du kan sedan blockera popup-fönster på den aktuella sidan genom att klicka på den röda AdBlock Plus logotypen högst upp till höger i webbläsaren. Detta kommer att få upp en lista över objekt på sidan, så väljer de du vill blockera, och de kommer inte längre att dyka upp.

Tips

  • Skicka ett mail till webmastern av den felande platsen och klagar över annonser. Post i forum och göra samma sak. Om tillräckligt många människor tala, kan webbplatsägare att ta bort flashminnes ads.If allt annat misslyckas, om popup-fönster alla kommer från en plats, anser helt enkelt att undvika den webbplatsen.
  • Testa ovanstående steg och se om det eliminerar flashminnes popup-fönster. Om inte, försök ett program mer specialiserade på att hantera media flash pop-ups, såsom en länkad nedan. Detta bör hjälpa dig att eliminera flashminnes pop-up problem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com