Hur du skickar musik som en produkt på "IMVU"

April 27

Den sociala webbplats IMVU ger en musikaffär som kallas GroupieTunes till användare genom musiken säljaren Tunecore. För en nominell avgift, kan sångare och musiker på IMVU ladda upp sina egna låtar till Tunecore hemsida och har sin musik visas som en produkt i IMVU musikaffär. Användare behåller upphovsrätten till de låtar de skickar och hålla intäkterna bildar någon försäljning av sin musik på IMVU.

Instruktioner

1 Gå till IMVU delen av Tunecore webbplats, som ligger på TuneCore.com/IMVU. Klicka på "Free Sign Up" och följ instruktionerna på skärmen för att registrera ett nytt konto.

2 Logga in på ditt Tunecore konto. Klicka på "Mina översikter" knappen längst upp på sidan. Välj "Ladda upp" från menyalternativen.

3 Leta reda på filen du vill ladda upp. Musikfiler måste vara i Wav-format med 44,1 kHz för ljud och en hastighet av 1411kbps, enligt Tunecore. Klicka på "Överför".

4 Kontrollera rutorna för att ange de webbplatser där du vill att din musik ska visas. Du måste välja "GroupieTunes" att ha din musik visas på IMVU. Klicka på "Nästa".

5 Betala 99 cent avgift för varje låt som du vill placera på IMVU. Du kan betala med kreditkort, betalkort eller PayPal. Du kan också skicka en check till Tunecore huvudkontor. När Tunecore erhåller betalning, kommer den att offentliggöra din låt till IMVU musikaffär inom 60 dagar.

Tips

  • Mediaspelare, såsom iTunes, kan konvertera ljudfiler till rätt format för Tunecore.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com