Hur man laddar ner gratis musik för Marching Band

January 19

Det blir svårt att ladda ner gratis musik för alla, ingår musikkårer. De flesta webbplatser som erbjuder verkligen gratis nedladdningar är olagliga peer-to-peer-nätverk. Men många webbplatser erbjuder nu obegränsade nedladdningar för en abonnemangsavgift. De annonserar ofta "gratis" downloads, eftersom låtarna är på sätt och vis gratis för dig, när du har betalat för din prenumeration.

Instruktioner

Ladda ner gratis Noter för Marching Band

1 Ladda ner Acrobat Reader om du inte redan har det på din dator. De flesta webbplatser erbjuder sin musik i PDF-format, som kan öppnas i Reader.

2 Sök efter noterna du vill. Även om det är svårt att hitta noterna speciellt arrangerad för musikkårer nätet, kan du hitta ett brett utbud av musik arrangerad för piano, som sedan kan överföras till andra instrument.

3 Gå till Marchingpercussion.com för gratis nedladdning av slagverk riff, utan abonnemangsavgift (se Resurser nedan).

Ladda ner gratis låtar för Marching Band

4 Hitta en mediaspelare som du kan använda för att lyssna på låtarna du hämtar. De tre mest populära mediaspelare för PC är Quicktime, Realplayer och Windows Media Audio. Du kan också ladda ner iTunes, som kan användas för både PC och Mac. Dessutom har iTunes en inbyggd musikaffär, där du kan köpa och ladda ner en nästan obegränsad mängd musik på nätet.

5 Leta efter en musik plats med en prenumerationsbaserad tjänst, som medger att ett antal fria nedladdningar innan du måste börja betala, så EZ-Tracks.com (se Resurser nedan). Du har förmodligen inte kommer att finna någon genre notering för "marching band musik" per se, men du kan hitta orkester och storbandsmusik på sådana platser.

6 Markera låten du vill använda och klicka för att ladda ner den. Du kommer att hänvisas till en registreringssida för ett abonnemang. Läs alla villkoren noga innan du anmäler dig.

7 Ladda ner låten när du prenumererar. Detta kommer vanligtvis att öppna upp standardmediaspelare på datorn, eller om du kommer att ges möjlighet att spara den på skrivbordet eller musikmappen. Om du öppnar låt med iTunes, bör programmet spela låten och lägga till den i musikbiblioteket automatiskt.

Tips

  • Om du vill inspelad musik från vissa skol musikkårer, är din bästa insats för att börja med den officiella webbplatsen för den högskola eller universitet. Sök deras hemsida för "kamp sång" och du får en inspelning för att ladda ner gratis. Du kan också söka efter webbplatser som tillhandahåller gratis nedladdningar skol kampen låtar - det är inte svårt att få tag på.
  • Om du vill registreras marching band musik annat än skolan kampen låtar, kan du behöva söka hårdare. Försök marschera musikband konkurrens webbplatser; de ger ofta nedladdningar eller DVD-skivor av vinnande föreställningar, antingen gratis eller till salu.
  • Musik, både in och skrivit, är skyddad av upphovsrätten. Var noga med att få tillstånd innan du använder någon annan kompositör arbete, om inte arbetet är i det offentliga rummet. Även ett speciellt arrangemang av en traditionell sång kan vara upphovsrättsskyddat; alltid kontrollera innan du gör några kopior, även för studenter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com