Hur man skapar en Net webbplats

October 14

Hur man skapar en Net webbplats


Du kan tala om syftet med en webbplats genom att titta på sitt domännamn suffix. Domännamnssuffix är pricken och tre bokstäver som följer namnet på webbplatsen. De mest populära suffixet ".com", indikerar en kommersiell webbplats som ofta innehåller annonser av något slag. Medlemskap eller nätverk webbplatser innehåller ofta ".net" suffix. Följ stegen nedan för att skapa en ".net" hemsida.

Instruktioner

Hur man skapar en Net webbplats

1 Hur man skapar en Net webbplats

Köp domännamn.

Gå till en av de sökmotorer som Yahoo eller Google. In Search, skriv in "köpa domännamn" och klicka på "Enter". Detta kommer att ta upp en lista över platser att köpa ett domännamn med suffixet .net.

2 Hur man skapar en Net webbplats

Komponera webbplats namn.

Gör upp ett domännamn med en NET suffix som passar syftet med din webbplats, skriva in det i domännamnet sökfältet på domän säljarens hemsida och tryck på "Enter". Om namnet du har valt är inte tillgänglig, försök igen med en variant av namn och en NET suffix. Domännamn säljare kommer ofta föreslå namn som är närbesläktade med det namn du väljer.

3 Hur man skapar en Net webbplats

Köpa webbhotell.

När du hittar en ledig .net domännamn, köpa den. Om ditt domännamn säljare erbjuder även webbhotell, kan du använda deras webbhotell och spara den tid som behövs för att återgå till Yahoo eller Google för att söka efter "webbplatsleverantörer." Om inte, kommer din sökning tillbaka en lista över webbplats leverantörer som du kan välja. Oavsett, måste du ha en webbplatsleverantör innan .net webbplats kommer att dyka upp på internet.

4 Hur man skapar en Net webbplats

-Nätverket har en ".net" suffix.

Gå till din webbplats webbhotell, välja och köpa hosting plan du behöver. Innan .net webbplats dyker upp på Internet, kontrollera att namnservrar är inställda. För att göra detta, gå där du registrerat ditt domännamn.

5 Hur man skapar en Net webbplats

Kolla din mail.

Varje domännamnstjänst har en sektion på sin hemsida där du kan hantera dina domännamn. Hitta det avsnittet och navigera till en flik som heter '' namnservrar. "Klicka på den fliken och hitta ditt domännamn. I utrymmet bredvid ditt domännamn, skriv in namnservrar webbhotellet som skickas till din e-postadress trycker du på Enter.

6 Hur man skapar en Net webbplats

Design hemsida.

Använd en webbplats redaktör att designa din webbplats eller använda en webbplats mall. När du är klar, ladda upp dina nya webbplats filer till ditt webbhotell server med hjälp av ett FTP-program.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com