Hur du uppdaterar Internet Explorer version 7

November 2

Hur du uppdaterar Internet Explorer version 7


Om du kör Windows XP eller senare, är lika enkelt som att ladda ner den nya versionen och installera den uppgraderar Microsoft Internet Explorer. Men om du kör en version av Windows före XP, kommer det inte att vara möjligt att få mjukvaran. Det beror på att Microsoft började göra Internet Explorer en integrerad del av Windows med Windows 98 och i själva verket slutat erbjuda det som en fristående produkt gång version 6 kom ut med Windows XP.

Instruktioner

1 Slå på datorn och klicka på "Start" -knappen.

2 Klicka på "Internet Explorer". (Observera att i vissa installationer kan det anges under "Tillbehör" under menyn "Alla program", medan i andra fall kommer att noteras på sin egen högst upp på menyn "Start".)

3 Öppna hämtningsplatsen Microsoft.

4 Klicka på "Download".

5 Klicka på "Kör" på frågan om du vill köra eller spara den här filen. Obs: Du kan se en säkerhetsvarning som talar om att Internet Explorer förhindrade en fil från att ladda ner. Om du gör, högerklicka på varningen och välj "Hämta fil."

6 Klicka på "Kör" igen när du tillfrågas om du vill köra programmet.

7 Klicka på "Nästa" på frågan om du vill fortsätta att installera Internet Explorer 7. Fortsätt att följa anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

Tips

  • Microsoft har släppt nyare versioner av Internet Explorer och med april 2010 är den senaste versionen 8. Du kanske vill överväga att uppgradera hela vägen till version 8 eller senare istället för att använda version 7.
  • Inte stänga av datorn när Internet Explorer installerar. Programvaran är en integrerad del av Windows och avbryta installationen kan orsaka instabilitet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com