Hur återställa ett systemfel

January 18

Hur återställa ett systemfel


Om du använder din dator dagligen, är det typiskt för systemfel visas från tid till annan. Systemfel kan bero på ett stort antal frågor som sträcker sig från registret problem eller korrupta filer till virus. Det är viktigt att utföra rutinunderhåll på datorn för att undvika irreparabel skada. Fastställande systemfel ökar datorns livslängd och bevarar din information.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera gratisversionen av TweakNow RegCleaner (se Resurser). Kör RegCleaner setup för att slutföra installationen. Öppna registret rengöringsverktyg och klicka på "Home". Placera en kontroll av "Clean registret" och "rent spår av din dator" lådor. Klicka på "Fix och ren" för att återställa systemfel på datorn. Starta om datorn när processen är klar.

2 Ladda ner och installera Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool (se Resurser). Kör setup för att slutföra installationen. Skanna din "C" kör för system infektioner som kan vara orsaken till systemfel. Verktyget tar automatiskt bort alla infektioner. Starta om datorn efter skanningen.

3 Ladda ner och installera testversionen av Hur återställa hårddiskdata (se Resurser). Detta verktyg återvinner saknas data. Kör installationen och följ instruktionerna på på skärmen för att slutföra installationen. Öppna verktyget och markera de data guiden för att återställa de systemfel.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com