Så här startar och upprätthålla en framgångsrik webbplats

July 27

Så här startar och upprätthålla en framgångsrik webbplats


När Internet började vinna popularitet, stora organisationer, mediekoncerner och företag förstod sin makt och byggde hemsidor. Under årens lopp har inrättande av en webbplats blir en mycket enklare proposition och i dag grann grupper, medborgarorganisationer, skolor och privatpersoner har sina egna webbplatser. Marknadsförare uppmuntra människor som vill främja en produkt eller tjänst för att skapa en online-närvaro. En nybörjare kanske tror att endast en person med en massa pengar och kunnande kan starta och upprätthålla en webbplats, men du kan hitta massor av användbara verktyg och information för att hjälpa dig att lyckas.

Instruktioner

1 Leta upp ett webbhotell företag att vara värd för webbplatsen. Webbhotell webbplatser och resurser inkluderar siteground.com, jerusahost.com och webhostinggeeks.com. Kontakta webbhotell företag att begära att se sina kontrollpaneler och mallar. Många webhosts erbjuda kunderna möjligheten att använda mallar som tillåter en nybörjare att bygga webbsidor. Webben byggare infogar text, hyperlänkar och grafik och sedan formaterar sidan på samma sätt som de processer som används när man skapar ett ordbehandlingsdokument. Även den resulterande webbplatsen inte ser ut som en plats av en professionell designer, kommer det att du kan experimentera med mekaniken att bygga en webbplats.

2 Välj ett domännamn för webbplatsen. Köpa domännamnet från ett domännamn plats, såsom domain.com, buydomains.com eller godaddy.com. Gör en sökning på domännamnet webbplats för att avgöra om ditt valda namn redan har tagits. En webmaster kan registrera ett domännamn, vilket ger honom ägarskap och tillåta honom att skapa en webbplats med det namnet. Webbplatsägare måste betala en årlig avgift för att förnya sina domännamn. Vissa webbhotell företag hjälper sina kunder registrera och förnya domännamn.

3 Planera webbsidor för webbplatsen. Placera en meny på webbplatsen hemsida för att låta dina besökare att navigera på webbplatsen lätt. Skriv namn och en kort beskrivning av varje webbsida i menyn och infoga en hyperlänk som kommer att länka menyn notering till rätt sida.

4 Bygg varje webbsida med de önskade grafik och text. En webbplats designer kan hjälpa dig att bygga sidorna eller så kan du använda de verktyg som tillhandahålls av din webbhotell bolagets sida-builder. Webbhotell företag inkluderar ofta dessa verktyg som en del av sin service till kunderna.

5 Uppdatera hemsidan ofta med ny grafik och nytt innehåll. Observera högst upp på webbplatsens hemsida, dagen för den senaste uppdateringen. Detta gör det möjligt för webbplatsens besökare att se att webbplatsens information förblir aktuell.

6 Inkludera relevanta sökord i webbplatsen för att förbättra sin sökmotoroptimering eller SEO. Ange webbadressen i sökfältet för ett förslag på sökord webbplats som goodkeywords.com eller webconfs.com. Dessa SEO platser kommer att avgöra din webbplats tema och ge förslag på sökord. Se till att understryka dessa sökord hela webbplatsen och i webbplatsens metataggar. Metataggar är speciella taggar webmasters använder för att tillhandahålla information till sökmotorer om webbplatsens sidor.

7 Använd mjukvara för analys för att samla in och visa data om de användare som besöker din webbplats. Program som google.com/analytics och piwik.org kan ge dig insikt i din webbplats trafik, så att du kan analysera information om webbplatsens besökare och ändra din marknadsföringsstrategi.

8 Skapa en karta plats med en webbplatskarta builder, såsom sitemaps-builder.com, xml-sitemaps.com eller auditmypc.com och lämna platsen kartan för att http://www.google.com/webmasters/tools/ping? sitemap = http: //www.yoursite.com/sitemap.xml (med webbadressen i stället för "www.yoursite.com").


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com