Lexmark X2500 Problem

March 22

Som en kombinerad skrivare, kopiator, skanner och fax, Lexmark X2500 Series Allt-i-ett har flera komponenter som kan fel eller på annat sätt orsaka problem för användaren. Lyckligtvis erbjuder officiella X2500 användarhandboken flera felsökningstips för att åtgärda prestandaproblem. Lexmark släppte X2500 2006. Enligt den online-produkt översyn resurs, CNET Recensioner har Lexmark X2500 en "full uppsättning funktioner" och "anständiga uppgift hastigheter", men saknar en integrerad LCD-skärm.

utskriftsproblem

Flera utskriftsrelaterade problem kan ibland uppstå med Lexmark X2500. Dessa problem är dålig utskriftskvalitet, dålig text och grafik, dålig kvalitet vid kanterna på sidorna och långsam utskriftshastighet. För att råda bot dålig utskriftskvalitet, rekommenderar X2500 användarhandbok rikta in bläckpatronerna Rengöra bläckpatronernas munstycken och kontakter, ta bort och sätta tillbaka bläckpatronerna med hjälp av ljusare eller tyngre papper, eller med hjälp av rätt material för det dokument du skriver ut, till exempel fotopapper för utskrift av foton. För att förhindra dålig text och grafik, kan du ersätta tomma bläckpatroner, ta bort ark när de skrivs ut, använd endast skrynkligt papper eller prova att byta till ett annat märke av papper. För att korrigera dålig kvalitet vid kanterna på sidorna, justera minsta marginalinställningarna, använd kantfria utskrifter och / eller se till att pappersformatet du använder matcher utskriftsinställningen. För att råda bot långsam utskriftshastighet, kan du välja en långsammare utskriftskvalitet, köpa mer minne till datorn eller maximera datorns processorhastighet, såsom genom att stänga program som inte används.

kopierings problem

Kopierings problem som kan uppstå med Lexmark X2500 är dålig kopieringskvalitet och delvis kopiering. Möjliga lösningar för att avhjälpa dålig kopieringskvalitet inkluderar installation av nya bläckpatroner; rengöring av X2500: s kopieringsglaset; utnyttjar en tydligare version av originaldokumentet; att se till att originaldokumentet är framsidan nedåt på det nedre högra hörnet på skannerglaset, och välja "Ta bort Mönster" funktionen när du kopierar tidskrifter, tidningar och glättat papper. Möjliga lösningar för att korrigera delvis kopiering av dokument innefattar att se till att dokumentet är rätt orienterad på skannerglaset; och se till att det papper du skriver ut på överensstämmer med storleken inställning du har valt.

scanning problem

Problem som kan uppstå när du skannar dokument med Lexmark X2500 inkluderar misslyckade genomsökningar, scanning som tar för lång tid eller låser en dator, dålig kvalitet på skannade bilder och partiell skanning. Du kan åtgärda dålig skanningskvalitet och partiell avsökning med användning av samma strategier för att avhjälpa dålig kopieringskvalitet och delvis kopiering. För att råda bot ett misslyckat scan, se till att USB-kabeln ansluter Lexmark X2500 till datorn är säker i båda ändar; eller prova att starta om datorn. För att råda bot långsam scanning, stänga alla datorprogram som inte används och välj en långsammare upplösning scanning.

faxproblem

Faxa problem som kan uppstå när du använder Lexmark X2500 inkluderar inte kan skicka och ta emot fax, att kunna skicka men inte ta emot fax och att kunna ta emot men inte skicka fax. Botemedel för att inte kunna skicka och ta emot fax inkluderar handikappande samtal väntar, kontrollera att kabelanslutningar är säkra och rensa eventuella pappersstopp. För att råda bot att kunna skicka men inte ta emot fax, fyll på papper i X2500 för att skriva ut fax som är lagrade i datorn eller installera nya bläckpatroner. För att råda bot att kunna ta emot men inte skicka fax, se till att dokumentets placering på glaset scannern är korrekt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com