Fett Format Recovery

September 13

Filallokeringstabellen (FAT) format återhämtning är återvinning av en datorns hårddisk som har formaterats med filallokeringstabellen för data klustring. Det finns fyra olika klusterstorlekar för FAT formaterade enheter inklusive: FAT12, FAT16, FAT 32 och virtuella filallokeringstabellen (VFAT) formatering.

Data Recovery Verktyg

Ett antal kommersiella program kan användas för att försöka en återhämtning FAT format eller en hårddisk. Dessa kan användas för att skanna och återställa förlorade filer tidigare borttagna, formaterade eller skadade.

Ansluta enheten till en annan dator

Medan en skadad hårddisk kan inte utföra en startsekvensen, de flesta kan kännas igen av en annan dator när den är ansluten. Använda Datorhantering menyn i avsnittet Administrationsverktyg i Kontrollpanelen kan användare försöker ansluta till, analysera och eventuellt återhämta sig, uppgifter om en skadad FAT formaterad hårddisk.

Professionella tjänster

Om alla andra resurser är uttömda, kan en professionell Data Recovery Service användas för att återskapa data från en FAT formaterad enhet. Det finns ett antal professionella Data Recovery Services som specialiserat sig på att återskapa data från skadade diskar. Användare kan skicka den fysiska enheten till data recovery företag, som sedan skickar tillbaka data på en annan hårddisk eller form av media.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com