Hur att dölja en RAR i en JPEG

September 30

Windows 7 har en dold funktion som tillåter dig att dölja RAR-filer i JPEG-bilder. Du kommer inte att finna denna funktion som helst i Windows 7: s grafiska gränssnitt, men om du vet hur, kan du använda kommandotolken för att komma åt den. RAR, kan JPEG och utdatafiler bo var som helst på datorn, så länge du vet var de befinner sig. Det är svårt att upptäcka en dold RAR-fil, eftersom JPEG-bilden enda antydan av RAR-fil är det en ökning i JPEG filstorlek.

Instruktioner

1 Leta upp RAR och JPEG-filer i Windows Explorer och klicka på den översta adressfältet för att se hela sökvägen till filerna. Anteckna dessa vägar och filnamn. Som ett exempel kan JPEG-bilden placeras på "C: \ Users \ Admin \ Pictures \ JPEGimage.jpeg" och RAR-fil på "C: \ Users \ Admin \ Documents \ RARfile.rar".

2 Klicka på "Start", skriv "cmd" och tryck på "Enter" för att öppna Kommandotolken.

3 Skriv "copy / b JPEG + RAR output.jpeg" och tryck på "Enter". Ersätt "JPEG" med sökvägen till JPEG-bild, och "RAR" med sökvägen till RAR bilden. Ersätt "output.jpeg" med den önskade banan och filnamn för utdatafilen. I exemplet skulle den faktiska kommandot vara "kopiera / b C: \ Users \ Admin \ Pictures \ JPEGimage.jpeg + C: \ Users \ Admin \ Documents \ RARfile.rar C: \ Users \ Admin \ Pictures \ output.jpeg ".

4 Byt namn på "output.jpeg" filen till "output.rar" att använda är som en RAR-fil. Ändra tillbaka för att dölja det igen.

Tips

  • Du kanske vill ta bort den ursprungliga RAR-fil för att undvika sin upptäckt. En användbar kopia dold i output.jpg filen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com