Hur hitta Vlogs

September 28

Hur hitta Vlogs


Vlog är termen för en videoblogg, som gör det möjligt för en användare att spela in en video memo diskutera precis vad som helst. Som en blogg, kan vloggar laddas upp till Internet ge andra möjlighet att visa och dela sina svar. Oavsett dina intressen är, är chansen att det redan finns en relaterad vlog någonstans på nätet. Du behöver bara veta var man ska söka för att hitta det du letar efter.

Instruktioner

1 Använd en sökmotor på Internet, såsom Google och skriver in några ord som hänför sig till en vlog du kan vara intresserad av. Klicka på Sök för att se resultat.

2 Aktivera en videofilter för sökresultaten. På så sätt ser du videoklipp som relaterar till din sökterm istället för webbsidor. Detta är ett bra sätt att hitta vlogs som är direkt relaterade till dina intressen.

3 Sök en video uppladdning plats, såsom YouTube, för användare lämnade videoinnehåll som är av intresse för dig. För att göra detta, helt enkelt skriva ett sökord i sökfältet och bläddra igenom resultaten. Du kommer att visas filmer som lämnats in av flera användare allt som rör vad du letar efter.

4 Besök traditionella webbplatser som passar dina behov. Oavsett om du gillar resor, musik, eller politik, kan du surfa på blogg "eller" video "avsnitt av dessa platser i jakt på fri vlog innehåll.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com