Hur man ändrar en Outlook-kalendern Från 1 dag till 2-dagars

May 2

Microsoft Outlook-kalendern gränssnittet gör det snabbt och tydligt hur man ställer upp en kalender inom parametrarna programvaran ger. Knappar sträcker sig över bandet på toppen av arbetsområdet för att konfigurera kalendern för att en endags, en vecka och en månad vy. Även om det inte finns några anpassade vyknapparna omedelbart tillgängliga, kommer några manipulationer av arbetsområdet ger dig en tvådagars bild av din kommande skivan dagar.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook. Om kalendern uppfattning inte redan visas klickar du på "Kalender" länken i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

2 Klicka en gång på den första av de två-dagarsperiod för att visa i kalendern på den lilla kalendern i övre vänstra delen av skärmen, såsom 25 maj.

3 Tryck och håll nere "Shift" knappen på tangentbordet. Klicka på nästa dag, i det här fallet, maj 26. Huvuddelen av kalenderskärmen sprickor i halv visar vart och ett av de två dagarna delad på mitten. Kalendern kommer att fortsätta att visa denna tvådagars vy tills du byter till en annan uppfattning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com