Vad är filändelsen .UFO?

April 21

Innan köptes av Corel 2006, Inter och dess dotterbolag, Ulead, var en del av ett oberoende mjukvaruföretag som producerade grafik redigeringsprogram. Ett antal filer är associerade med Ulead programmen, inklusive .ufo filer.

Identifiering

En fil med .ufo filändelsen är mest känd som en Ulead filobjekt.

Fungera

En fil med .ufo filändelsen är ett bildredigerings projekt som skapats med en Ulead program. Förlängningen fungerar som en markör för din dator, vilket signalerar att filen kräver Ulead programvara nås.

Funktioner

En .ufo fil sparas i många lager som kan individuellt redigeras utan att ändra hela bilden. Ufo-filer är rasterbilder, vilket innebär att de består av små punkter som kallas pixlar snarare än heldragna linjer och former.

program

Ufo typiskt skapad av photoimpact, men filen kan också ses med Ulead Video Studio och Ulead Moviefactory. Ulead Photo Explorer kommer också på .ufo filer, men om du har använt mer än ett lager i filen, kan det inte visas korrekt.

system

Ulead program och .ufo filer kan endast nås på Windows-baserade datorer.

överväganden

En mindre vanligt förekommande typ av .ufo filer innehåller en exakt kopia av en Super Nintendo spel som kan spelas med en Super Nintendo-emulator program. Även .ufo filer används av ett ovanligt program som kallas Ellisys Visual USB, som använder .ufo filer för att köra diagnostiska och felsökningstester på USB-portar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com