Hur vidarebefordra e-post till Microsoft Outlook

May 26

Du har en pålitlig vän som klockor din hund och vattnar dina växter medan du är borta. Varför inte låta henne tenderar din e-post också? Du behöver inte ha en bärbar dator, inte vill gå igenom oviktiga meddelanden på semester, men är tveksamma till att missa viktigaste som kan komma din väg. Det är inte nödvändigt att ge din vän din dator lösenord och be dem kontrollera allt i ditt system på ditt hus. Bara framåt hela eller angivna e-post till sin Microsoft Outlook-konto.

Instruktioner

Outlook till Outlook

1 Skapa en vidarebefordran regel från ditt Outlook-konto. För att göra detta från din inkorg, klicka på verktyg rullgardinsmenyn och välj "Regler och aviseringar." Klicka på "Ny regel" och sedan "Starta från en tom regel." Under Steg 1, välj "Kontrollera meddelanden när de anländer" och klicka på "Nästa".

2 Välj angivna kriterier för e-post vidarebefordras under "Select tillstånd" alternativet. Om du väljer ett villkor, till exempel en viss ämnesraden, måste du klicka på den blå understrukna området i "Steg 2" ruta för att definiera ditt val. Klicka på "Nästa".

3 Välj "Vidarebefordra det till människor eller distributionslista" under "Steg 1: Välj åtgärd." I "Steg 2" rutan, klicka på den blå understrukna "Människor eller distributionslista". Detta kommer att ta dig till en skärm där du kan dubbelklicka på den person från kontaktlistan eller så kan du ange en annan e-postadress i "Till" rutan mot botten av skärmen. Klicka på "Nästa".

4 Välj eventuella undantag som gäller genom att markera rutan. Till exempel kan du inte vill att din granne att läsa e-post från en vän att hon inte gillar. Välj ett alternativ på den här skärmen för att förhindra alla e-postmeddelanden från den vännen vidarebefordras. Klicka på "Nästa" namnge regeln i rutan, och klicka på "Finish." Se till att namnges regel kontrolleras och klicka på "Apply" och sedan "OK". Alla meddelanden som uppfyller dina angivna villkor kommer att vidarebefordras till den person eller ditt val.

Gmail Outlook

5 Klicka på "Inställningar" som finns i det övre högra hörnet av Gmail inkorg skärm. Välj "Vidarebefordran och POP / IMAP" i verktygsfältet inställningar.

6 Klicka på den grå rutan med titeln "Lägg en Forwarding e-postadress." Du kommer att bli tillfrågad och kommer in i e-postadressen till den Outlook-konto som kommer att få dina meddelanden. Klicka på den grå "Verifiera" rutan för att få en bekräftelsekod för att vidarebefordran till Outlook-konto.

7 Erhålla bekräftelsekoden från ägaren av Outlook-konto. Ange bekräftelsekoden i rutan i ditt Gmail-konto. Välj "Bekräfta".

8 Välj den blå understrukna "Skapa ett filter" i fall du vill ange endast vissa e-post vidarebefordra. Detta kommer att öppna en skärm i toppen, så att du kan ange föremålet informationstjänster eller e-postadresser som är nödvändigt.

9 Välj Aktivera POP3 eller Aktivera IMAP. Skillnaderna kommer att beskrivas genom att klicka på länken till vänster om valet. Om du väljer att aktivera POP3, då du kommer antingen klicka på val som tillåter vidarebefordran av alla filtrerad e-post från inkorgen eller val som endast tillåter filtrerad e-post från det datum vidarebefordran skapas. Klicka på "Spara ändringar".

10 Skicka dig själv ett testmeddelande om filtreras av ämnesraden. Om du vidarebefordrar endast e-post från en viss person, ring den personen och få dem skicka ett testmeddelande. Ringa upp personen som tar emot i sin Outlook-konto för att bekräfta mottagandet.

Tips

  • När vidarebefordran från Outlook med fler än ett e-postkonto, se till att du väljer rätt konto genom att klicka på "Inför ändringarna i denna mapp" innan man fastställer din vidarebefordran regel.
  • Vidarebefordran till Outlook från andra typer av e-postkonton kan vara möjligt. Kontrollera hjälpavsnittet din särskild hänsyn eller kontakta leverantören för instruktioner.
  • Inte vidarebefordra e-post från en arbetskonto tills du är säker på att villkoren i ditt anställningsavtal inte förbjuder det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com