Hur Transfer iCal till Thunderbird

March 20

Google Kalender använder iCal som standard filtyp för exporterade kalendrar, som låter dig importera kalendern till någon kalender som stöder iCal-format inklusive Mozilla Thunderbird. När du har importerat kalenderkategorier, uppgifter och möten är lagts till Thunderbird precis som de tidigare visades i Google Kalender. Uppdatera din Mozilla Thunderbird programvara till den senaste versionen, och regelbundet söka efter uppdateringar för att säkerställa kompatibilitet mellan Google Kalender och Thunderbird.

Instruktioner

1 Ladda ner Lightning förlängning för Thunderbird (se Resurser). Starta Thunderbird programmet och klicka på menyn Verktyg. Klicka på "Lägg till / Ons" och klicka på "Installera nu" för att installera Lightning förlängning. Thunderbird programmet startar med tillägget installerat.

2 Klicka på Arkiv-menyn högst upp i Thunderbird. Flytta markören till "New" och klicka på "Kalender". Klicka på "I nätverket" och klicka på "Nästa".

3 Logga in på ditt Google Kalender-konto och klicka på pilen bredvid kalendern och klicka på "Kalender inställning."

4 Klicka på "ICAL" i avsnittet Kalenderadress av Kalenderinställningar, och högerklicka på länken som visas i kalenderadressen popup-fönster.

5 Högerklicka på den tomma fältet i Lightning, och klicka på "Klistra in" i popupmenyn. Klicka på "Nästa" för att importera kalendern i Thunderbird.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com