Objekt för att göra din egen skärmsläckare

May 18

Objekt för att göra din egen skärmsläckare


Skärmsläckare tjänar ett dubbelt syfte - att skydda mot statiska bilder brinnande i datorns bildskärm och som uttrycksmedel genom att låta dig att visa bilder som du tycker om eller sådana som representerar dig. Det finns en mängd olika freeware och kommersiella skärmsläckare på marknaden, men du kan också göra din egen skärmsläckare med dina egna bilder, grafik och design. När du har skapat den, kan du enkelt ändra skärmsläckaren senare för att återspegla en annan stämning, semester eller annan tema.

skärmsläckare Tillämpningar

Den första punkten som du behöver för att göra din egen skärmsläckare är en skärmsläckare program som den inbyggda i Windows operativsystem (Mina bilder bildspel), iScreensaver Designer för Mac, Picsaver eller liknande program. Många skärmsläckare program är gratis och tillgängliga på Internet för nedladdning. Se avsnittet Resurser för länkar till skärmsläckare applikationer.

Bilder och grafik

Nästa punkt du behöver är en samling av bilder eller grafik som du vill visa som en skärmsläckare. Insamlingen ska vara i en mapp på datorns hårddisk i ett format som känns igen av skärmsläckaren program du använder (JPEG, TIFF eller andra format) och ska beskäras och dimensionerade för att passa. Använd ett foto manipulation program som Adobe Photoshop för att beskära och ändra storlek på dina bilder.

Om du använder Windows, är mappen Mina bilder standardmappen för bildspelet skärmsläckare samling. Mappen Mina bilder ligger i mappen Mina dokument på din Windows-systemet. Om du använder en Mac, kommer tredje part skärmsläckaren skapa en ny mapp för din samling. Alla foton som lagrats på en CD-ROM, minneskort eller andra flyttbart medium måste kopieras till Mina bilder eller annan särskild mapp på datorns hårddisk innan du använder dessa bilder i skärmsläckaren.

Byta till Custom Skärmsläckare

När du har installerat och konfigurerat anpassade bildspel skärmsläckare, se till att du följer anvisningarna på skärmen för att stänga av strömmen skärmsläckare du använder och välj ny skärmsläckare. Om du använder Windows inbyggda Mina bilder bildspel, måste du välja Mina bilder bildspel från listrutan under rubriken Skärmsläckare.

Lägga till bilder och grafik

Slutligen behöver en extra uppsättning bilder och grafik så att du kan ändra bilder när de blir inaktuella. Lagra bilder eller grafik i en annan mapp på datorn och helt enkelt flytta filerna till Mina bilder eller mapp som skapats av tredje part skärmsläckaren när du vill lägga till nya bilder eller grafik.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com