Hur får Instant Messenger för att arbeta med en brandvägg

May 21

Hur får Instant Messenger för att arbeta med en brandvägg


AOL Instant Messenger (AIM) är en chattjänst som gör det möjligt för registrerade medlemmar att kommunicera med varandra gratis i realtid. Syftet med en brandvägg är att skydda ett nätverk av datorer från skadliga program. En brandvägg kan blockera AIM på grund av en betrodd anslutning. Användarna måste lägga till AIM-programmet till listan över acceptabla program i brandväggsinställningarna. Det finns många olika brandväggsprogram som kan användas, inklusive den inbyggda Windows-brandväggen, McAfee och Norton. Programbehörighetsinställningar är likartad i de flesta brandväggsprogram.

Instruktioner

1 Starta brandväggsprogrammet på datorn genom att klicka på "Start" från systemfältet på skrivbordet, och klicka sedan på "Alla program", bläddra till brandväggsprogrammet från listan över program och klicka på den för att välja det.

2 Klicka på "Ändra inställningar" alternativet från huvudmenyn i programmet. Varje brandvägg program visas alternativen program annorlunda. inställningar brandväggen kan vara under ett alternativ som liknar "Internet och nätverk."

3 Klicka på "Avancerat" från Internet och nätverksinställningar fönster.

4 Klicka på "Programtillstånd" bland alternativen brandväggs.

5 Klicka på "Lägg till tillåtet program" från program behörigheter.

6 Bläddra till AOL Instant Messenger (AIM) programfil och klicka på "Öppna".

7 Klicka på "OK" för att lägga AIM i listan över tillåtna program. Din brandväggen ska nu tillåta inkommande och utgående kommunikation med Instant Messenger.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com