Hur tar jag en webbkamera Lens Off

July 28

Hur tar jag en webbkamera Lens Off


De flesta webbkameror har en grundläggande objektiv inställning som gör ett bra jobb för att ta närbild video men kan vara olämplig för annan användning. Om du någonsin har behöver ändra linsen så att din webbkamera kan användas för ett annat program, så måste du ta bort nuvarande lins. Även om det finns många webbkamera modeller tillgängliga, det finns bara ett fåtal gemensamma monteringsmetoder som används av webbkamera tillverkarna att ställa in linsen på plats. På grund av detta, beroende på kameratyp, en av två metoder bör vara tillräckligt för att få ditt objektiv bort.

Instruktioner

Skruv i Lens

1 Bänd upp locket från runt linsen på webbkameran med en platt huvud mini skruvmejsel. Placera huvudet på skruvmejseln under täckkanten och sedan arbeta locket uppåt från runt linsen. Om locket inte är platt-monterade, utan istället skapar en liten kupolliknande lock över kanterna på linsen, sedan lokalisera fogen vid sidan av objektivfattningen kroppen där locket möter kroppen och bända loss det från det . Du kan höra en skarp knäppande ljud som indikerar att de hullingförsedda ben locket har lossnat från objektivfattningen kropp. Dra locket fri att avslöja linsen och eventuella skruvar som håller den på plats.

2 Ta bort skruvarna bildar linsfästet kropp med mini-skruvmejsel. Vanligtvis en Phillips-skruv håller linsen säkert, men en platt-skruv kan vara närvarande i stället.

3 Skruva loss objektivet från fästet om det är ansluten med en gängad bas. Om linsen inte skruvas i, sedan dra det försiktigt från sitt fäste för att avlägsna linsen från webbkameran.

encased Lens

4 Ta bort alla skruvarna som håller den främre och bakre delen av målet tillsammans med mini-skruvmejslar.

5 Slip hård plastkort mellan lederna i fallet om den främre inte bara inte lyfta utan fallet bak. Kila in kortet i leden genom vickar runt och sedan flytta kortet längs leden för att separera framför webbkameran kropp bakifrån. Dra de två delarna från varandra.

6 Ta bort skruvarna från den bakre delen av PCB-kortet som håller kortet på framsidan av webbkameran fallet där linsen är monterad. Dra försiktigt kortet från fallet fram, avslöjar basen av linsen.

7 Dra linsen fri från dess fäste i den främre delen av webbkameran fallet. Om linsen är ansluten till en bas på PCB-kortet, sedan skruva av linsen, eller ta bort och små skruvar som håller linsen på plats innan du drar linsen av.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com