Hur man byter en nätverksadapter i en HP Pavilion Slimline S7700N PC

May 2

Hur man byter en nätverksadapter i en HP Pavilion Slimline S7700N PC


Du kan skrämmas av uppgiften att ersätta din S7700N nätverkskort men processen kan åstadkommas om du utför varje steg med precision och tålamod. Som med många andra datorer, HP: s Slimline nätverksadaptrar är perifera komponenter, vilket innebär att de inte kommer förinstallerad med datorn när du köper den.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och koppla bort alla kablar från baksidan.

2 Stäng av datorn runt så det är vänd mot dig och lägg ner på sidan med den högra sidan uppåt.

3 Ta bort skruvarna från kanten av datorn med skruvmejsel och dra tillbaka sidopanelen. Lyft uppåt när det inte längre går tillbaka.

4 Ta bort skruven fäst vid kanten av nätverkskortet. Du hittar nätverksadaptern genom att placera input nätet på utsidan av datorn. Spåra att till insidan av PC där kretskortet sitter i ett fack.

5 Lyft nätverksadaptern genom att metalldelen med ett finger, med den andra änden som en hävstång. Lyft helt av när ena änden börjar lossna.

6 Placera den nya nätverkskortet i springan ovanför där den gamla satt och sätter den rakt. Pressa tills det sjunker in i spåret fullständigt. Skruva den nya adaptern på metallplattan på samma sätt som den gamla adaptern.

7 Placera fall panel med en liten förskjutning på datorn tills den låses på och tryck den på plats. Skruvar i skruvarna som togs bort.

8 Anslut datorns kablar tillbaka och slå på den igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com