Hur fixar AIM eller MSN Filöverföring i Trillian

October 12

Använda filöverföringsfunktionen i Trillian är en kick. Den tillåter dig att skicka filer till någon i din kontaktlista oavsett om kontakt användning MSN, AIM, ICQ av ännu Yahoo! Messenger. Skicka bilder, dokument och allt annat som måste vara i händerna på en av dina kontakter. Ibland kan det finnas problem med filöverföring, men de flesta är mycket lätt att fixa.

Instruktioner

1 Starta Trillian och återansluta till vart och ett av dina konton manuellt. Ibland kan det vara sporadiska anslutningsproblem som hindrar anslutningens bandbredd. Omstart Trillian och återansluta kommer återupprätta en bättre hastighet och är oftast tillräckligt för att fastställa en filöverföring problem.

2 Uppdatera Trillian till den senaste versionen antingen genom att besöka Cerulean Studios hemsida eller genom att vrida på Trillian automatiska uppdateringsfunktionen (se Resurser nedan). Från tid till annan, AIM, MSN, ICQ och Yahoo Messenger göra uppdateringar till sin egen programvara, uppdateringar som kan försämra eller ens förstöra filöverföring kompatibilitet i Trillian.

3 Se till att, när du är på väg att försöka att överföra en fil, du ansluter till din kontakt via en levande, erkänd anslutning. Till exempel, om du vill överföra en fil till någon som använder AIM, då måste du använda AIM-konto som är associerad med sin egen AIM-konto. Detta är ofta tillräckligt för att åtgärda mindre fil överföringsfel.

4 Tryck på "Skicka om" -knappen i filöverföringsfönstret. Om en anslutning är mycket långsam eller har avbrutits, kan du använda "Skicka om" -knappen för att starta filöverföringen igen.

5 Aktivera "Direct Connection" -funktionen. Direkt anslutning kan du skicka filer till en kontakt via chattfönstret. Detta är inte snabbare än att använda den fullfjädrade systemet filöverföring, men det är lättare att se om en fil har lyckats överföras eller inte.

Tips

  • Trillian är perfekt när du vill överföra en mindre fil, men för större filer som du kanske vill överväga att använda en e-postserver i stället. Trillian kan ofta ha en mycket långsam överföringshastighet, vilket gör stora filer tar lång tid att överföra.
  • Acceptera inte en filöverföring från främlingar, särskilt .exe-filer. Det finns inget att berätta som kan försöka skicka ett virus.
  • Om du på förhand ange vilken mapp du vill att din fil för att hamna i, kommer det att skickas till en standard filmapp överföring av Trillian själv. Om du har glömt var filen sparas, helt enkelt göra en sökning efter filer och det kommer att hitta det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com